Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić żeby nie czuć się samotnym?

Polecane posty

Gość gość

W moim przypadku związki z kobietami nie wchodzą w grę. Mam 33 lata i przegrałem życie. Tylko proszę nie wmawiajcie mi że czeka na mnie ta jedyna to nie prawda. Nikt na mnie nie czeka, nigdy nie czekał i nie będzie czekał. Jedyne co mnie dobija to straszne uczucie samotności... nie wiem co mam zrobić żeby to przeszło choć na chwilę, prostytutka pomoże choć na chwilę ugasić to straszne uczucie samotności? Dodam że miałem jakieś tam związki ale to była wielka porażka i krzywdzenie mnie dlatego więcej już nie chcę bo przeszedłem piekło.

Gość gość
Ale się nad sobą rozczulasz, prostytutka nie jest od zaspokojenia potrzeb emocjonalnych a seksualnych

Gość gość
Jak się zakochasz to przejdzie ci głupia gadanina hehe

Gość gośćktoryniespi
Prostytutka pomoze sie spuscic. Tylko tyle

Gość gość
gośćdziś - może i przejdzie tylko raczej nie będzie to zakochanie z wzajemnością. Nie rozumiem natomiast tego uczucia pustki, potrzeby bycia z kimś, ochoty na seks nie mam za bardzo ale ta cholerna pustka mnie dobija :(. Czy to może być spowodowane nie udanymi próbami zdobywania kogoś? Jak się tego cholerstwa pozbyć z głowy? miałem 20 parę lat to czegoś takiego nie czułem... a teraz to jakaś porażka.

Gość gość
Witaj. Ja mam 28 lat i czuje podobnie jak Ty. Po za pracą gotuję sprzątam i robię wszystkie inne rzeczy potrzebne do codziennego życia. Ale po za tym mam swoje pasje, które pomagają. Pływanie, treningi gimnastyki, dieta, filmy. Ogólnie staram się ciągle coś robić. Planuję założyć konto FB i nagrywać różne filmy z kamery typu GoPro i robić zdjęcia i tam je zamieszczać. Do tego kurs jazdy konną i inne takie rzeczy. Trzeba coś robić najgorsze jest siedzenie i myślenie...

Gość gość
A nie jesteś czasem DDA?

Gość gość
Nie wiem co to DDA ale jestem normalny, tyle że nie atrakcyjny dla płci przeciwnej

Gość gość
Dda to dorosłe dzieci alkoholików, studiuję psychologię, masz podobny sposób myślenia do ludzi z tym syndromem, poczytaj w necie o tym jest dużo:-)

Gość gość
Nie chlać,nie ćpać ,nie grzeszyć czynem i słowem !

Gość gość
Osoby Dda czują się samotne nawet będac w związku, to wymaga terapii jesli Cię dotyczy

Gość gość
Człowieku, przegrałeś życie, bo w związku nie wypaliło? Ludzie mają gorsze problemy!!! Bezdomni leżą na ulicy, umierają z zimna i głodu, są ludzie chorzy na raka, którzy walczą o życie każdego j******o dnia. Uwierz mi, nie warto się poddawać, a samobójstwo oznacza przegraną i jest najgorszą rzeczą, którą mógłbyś zrobić. Prostytutka nie pomoże - nie wyleczy ran w sercu. Zawalcz jeszcze raz - moja rada. Pisz, pytaj - może uda mi się Ci jakoś pomóc. Na pewno jesteś fantastycznym człowiekiem i jak reszta ludzi na Ziemi, masz w sobie coś z bohatera. Głowa do góry.

Gość gość
Idź na terapie to będzie lepiej

Gość gość
Ten test jest bez sensu. Ja nie jestem DDA a wyszlo mi ze pasuje

Gość gość
Napewno nie jesteś? Wierzyć mi się nie chce.

Gość gość
Skoro wiesz, że w rodzinie nikt nie pił to po co go rozwiazywałeś???

Gość gość
Nie musisz wierzyc. Test jest bez sensu

Gość gość
zrób pierwszy krok w strone jakiejs kobiety... to bedzie jakies dzialanie z twojej strony i choć na chwile pozwoli Ci zapomniec o samotności... a zawsze moze coś z tego wyjsc:P

Gość gość
Mimo wszystko polecam Ci terapię, tu się nie ma czego wstydzić, ludzie z różnymi problemami chodzą, a na kafeterii to latami możesz pisać to samo i się męczyć i niczego to nie zmieni, ale to Twoje życie i decyzja czy chcesz coś zmienić i ratować to co się jeszcze da czy pozostać w swoim marazmie i męczarni na resztę życia szukając ulgi u....prostytutki. Powodzenia:-)

Gość gość
ja tez jestem sama.

Gość gość
Skoro wiesz, że w rodzinie nikt nie pił to po co go rozwiazywałeś??? Zeby sprawdzic czy to dobry test

Gość gość
zycie bez milosci jest puste.

Gość gość
gośćdziś - robiłem nie raz :( i zawsze tak samo się kończyło, albo odrzucenie albo "bądźmy przyjaciółmi"... :( Wyszło że jestem DDA

Gość gość
33 lata to nie starosc

Gość gość
Jeśli jesteś DDA poszukaj specjalisty, pisanie tutaj nic nie naprawi.

Gość gość
Ej psycholog, a co jeśli od dzieciństwa ktoś się czuje samotny, nawet wśród rodziny i znajomych. I nie, nie narzekam na taki stan rzeczy, po prostu taki jestem, zawsze wszystko wolałem robić sam, jestem trochę aspołeczny, ale to raczej wynika z tego, że nie mam aż tak wielkiej potrzeby widywać ani wiązać się z innymi ludźmi, pomimo samotności nie czuję się z tym źle.

Gość gość
Widać w Twoim dzieciństwie musiało dziać się coś co ma teraz na Ciebie ogromny wpływ.. Czułeś się opuszczony, odrzucany i niekochany?

Gość gość
To pyt. do autora

Gość gość
Czasem może trochę opuszczony, ale jakoś wielkiej tragedii z tym też nie było, zawsze się potrafiłem czymś zająć.