Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutas w dole

Mam problem i to ogromy podejrzwewam ze mnie zdradza zona

Polecane posty

Gość Smutas w dole

Hej wszystkim pomocy zaczne moze od tego ze mamy 2 kochanych synow podjelismy decyzje z zona zeby chodzic na rozne zmiany zeby dzieci byly jak najdluzej z nami Ostatnio 5 m-cy temu moja zona podjela nowa prace ( uwoelbia ja ) Zaczely sie nadgodziny wiem ze zle zrobilem ale nie wytrzymalem wlamalem sie na konto na Facebook i odczytalem duzo wiad od kolegi (przelozony) chyba sam bo tylko corka mi wyskiczyla jeszcze boli mnie ze czytalem kocham i. Odwdziefze sie jak ostatnio ( pisze moja zona ) Prosze o pomof bo jestem rozbity i niewiem co sie stanie jestem wierny jak powiedzialem tak To na zawsze ale cichy i skryty denerwuje ja to ja nie potrafie sobie poradzic mowi ze mnie kocha a jak pisze sms to ja irytuje ze za fzesto z kim mama pogadac o wszystkim i o niczym nawet jak jest w pracy mowi ze nie ma czasu a jak sprawdze czy jest dostepna na f to jest ale dla mnie nie ma boli wiaza nnie dzieci bo kocham je nad zycie i nie zniose myslu ze mialbym je wykorzystać na weekend albo nie budzic sie z nimi na szyji kocham moja zone jest piekna zgrabna i madra cz ja jej nie wystarczam a do tego mamy .brac kredyt na budowe domu Niewiem co robic

Gość gość
Na początek przestań pić albo naucz się pisać