Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annyx

Jestem chyba potrzebna tylko do sexu

Polecane posty

Gość Annyx

Jesteśmy razem prawie rok, ale odsuwamy się od siebie. On teraz pojechał do pracy do Anglii, wraca dopiero w sierpniu. Prawie wcale ze mną nie rozmawia jest juz tam 2 tyg. Pomyslicie, ze nie ma czasu, bo pracuje, he nic z tego. Jego brat, z ktorym pojechał normalnie rozmawia z dziewczyną, krótko, ale jej coś opowiada. W ogóle od 1,5 miesiąca nie mam pojęcia co sie w jego zyciu dzieje. Napisał z 2 razy mówi, ze napisze za godzinę, a potem nic odezwal się po paru dniach. Mi odpowiada na pytania i to koniec rozmowy. Przed wyjazdem olewal mnie jak u niego bylam to tylko czekał az przyjdą nasi znajomi, na domowce u naszego przyjaciela nie poswiecil mi wiecej niz 5 minut. Ja naprawdę tego nie rozumiem, bylismy parą idealną, wszyscy tak uważali. Strasznie mnie to frustruje i nie umiem się powstrzymać przed byciem nie miłą dla niego. Naprawdę czuje się potrzebna tylko do sexu tylko wtedy mi poswieca choc trochę uwagi. Znudzilam mu się? Jak zwrócić jego uwagę, chce zeby bylo jak dawniej kocham cie na dobranoc i rozmowy o tym co nam sie przytrafiło. Mam dosc i jestem zrospaczona

Gość gość
Zajrzyj do słownika ortograficznego. Zajmiesz się czymś i od razu złe myśli odpłyną.

Gość gość
Przygotowuj pizę na jego przyjęcie.

Gość Annyx
Mam gdzieś ortografie. Pozdrawiam.