Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 5 testow moze sie mylic?

Polecane posty

Gość gość

Robilam je o roznych porach, dwa po poludniu, jeden na wieczor, jeden na drugi dzien rano, jeden pod wieczor. Wszystkie od razu wychodza pozytywne. Czy np. Moga tak oszukac np. W skutek zaburzen hormonalnych albo cos?

Gość gość
nie żal Ci pieniędzy? :o

Gość gość
To czy to ciąża czy zasniad groniasty nie wskażą Ci testy ciążowe. Zrób sobie bhcg z krwi i powtórz w tym samym laboratorium po 48h.

Gość gość
Moj facet tyle kupil wiec jego spytaj :)

Gość gość
Ta facet tyle kupił.Zrobiła jeden-pozytywny-poleciała po drugi i następny.Testy się aż tak nie mylą

Gość gość
Nie chcesz nie wierz, nie moj problem :) on bardziej chce tej ciazy niz ja, dlatego pytam czy moga sie mylic...

Gość gość
Jestem w stanie uwierzyć że to facet kupił bo mój zrobił tak samo. Ale to nie jest tematem tego wątku.Nie twój interes ile i za ile ona robi testów.Nie twoja kasa nie twoja sprawa.Lepiej byś odpowiedziała na pytanie. Wiesz może ona w przeciwieństwie do ciebie ma dużo kasy i te 50 zł to dla niej nic a u ciebie to śniadania na cały tydzień. Autorko testy się aż tak nie mylą i pewnie jesteś w ciąży.Nie słuchaj o żadnym zaśniadzie.

Gość gość
Ja myślę że jak już ok 90 zrobisz i każdy wyjdzie pozytywny to masz gdzieś ok 2 % pewności ze jesteś w ciąży. Za ok 8-9 miesiecy idź do ginekologa by mieć 100 % pewności. KOLEJNA IDIOTKA

Gość gość
Bylam. Ale powiedziala ze najwczesniej za tydzien bo teraz nic moze nie byc widac.

Gość gość
I jestem umowiona na 24.07 na usg. A idiotki sobie poszukaj wsrod swoich znajomych.