Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiedzanie Bibione we Włoszech . Kto był

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny. Chciałam zapytać wszystkich tych którzy mają za sobą pobyt w Bibione , które miejsca są tam najciekawsze do zwiedzenia i czy z dziećmi (3 i 1 rok ) wszystkie atrakcje są dostępne oprócz plaży naturalnie czy Luna parku :).

Gość gość
My jeździmy co roku na tydzień. Bardzo ładne miasteczko choć dla tych co lubią zabytki, odradzam gdyż w Bibione znajdą się głównie atrakcje dla miłośników przyrodku, wypoczynku. Plaża rewelacyjna, atrakcje dla dzieci (place zabaw na plaży), termy (dużo usług dla dzieci), muzeum reptyliów, Luna park, mini rajd samochodzikami i wiele innych to tylko niektóre z atrakcji. Można zwiedzić rezerwat przyrody, dziką plażę przy starej nieczynnej latarni, małe promenady zakupowe które odżywają wieczorem i zapraszają na zakupy , do salonów gier dla dzieci aż do pół nocy a kawiarnie i restauracje dłużej. Jak dla nas rewelajcja a do tego niedaleko Lignano, Centrum zakupowe, potem Caorle jak ktoś właśnie lubi miasteczko ze słodkimi włoskimi uliczkami i Wenecja . Polecam . BIbione jest właśnie dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

Gość gość
Byłam, cudowne miasteczko, bardzo klimatyczne, piękna plaża

Gość gość
Przeżyłam we Włoszech przygodę za przygodą... Tam jest jak w bajce, starożytna architektura, piękne miasta Rzym, Florencja... górskie wioski rozsypane na zboczach, zapierające dech w piersiach krajobrazy, autostrady lecące na mostach między górami, masa podgórskich tuneli, ogromne miasta, wspaniała letnia pogoda, egzotyczna fauna i flora, palmy, piaszczyste plaże, gorące słońce, wielkie, kolorowe kwiaty, pyszne owoce, pyszne jedzenie i wino, tańce i wieczory latino, włoska muzyka i śpiew, włoskie ciasta i lody, włoskie restauracyjki ze stolikami na brukowanej drodze... Ten klimat... To trzeba przeżyć. 😍