Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u was też tak dzieciarnia drze mordy pod blokiem?

Polecane posty

Gość gość

chryste co się dzieje z tą dzieciarnią ,kiedys tego nie było ,owszem dzieci były głosne al nie darły sie na całe gardło całymi dniami! Czy to jakiś rodzaj zabawy czy coś?

Gość gość
Nie. Polikwidowali huśtawki drabinki i piaskownice to dzieciory nie maja co robic.

Gość gość
przynajmniej mają dzieciństwo a nie kompuciństwo

Gość gość
u mnie też nie, bo wszystkie place zabaw zostały zamienione na parkingi

Gość gość
Nie mieszkam w bloku :classic_cool:

Gość gość
Lepiej żeby się darły pod blokiem niż była głucha cisza cały dzień i przed kompem aby siedziały, nie pamięta wół

Gość gość
pewno że lepiej ,ja nie neguję i super że wychodzą na dwór ,ale zachowują się jakby sie z dziczy wyrwały ! to nie jest normalne,a plac zabaw mam pod blokiem ,całkiem fajny ,nie rozumiem co ma kwestia placu zabaw do darcia ?

Gość gość
strasznie drą ryj****ahory do gazu

Gość gość
Ja już nie mieszkam w bloku, ale pamiętam jak ponad 3 lata temu wynajmowaliśmy z meżem mieszkanie i to była katorga. Zwłaszcza latem. Ja pracowałam częściowo w biurze, częściowo w domu i na niczym nie można było się skupić. Dzieciaki wrzeszczące, łomotanie piłki, wieczorami bliżej weekendu muzyka na całe głośniki, jak nie młodsi włączali hip-hop z co drugim słowem na k czy ch, to starsi urzadzali sobie biby na balkonach przy hitach disco polo. A to było takie blokowisko typowe, z 1 blokiem na przeciwko drugiego i nie dosyć, że z naszego bloku słychać było sąsiadów, to jeszcze z przeciwległego bloku, jak okna były otwarte. Pomijam już remonty, czy kłótnie sąsiadów w nocy czy o 6 rano...