Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwolnić się od religii katolickiej ?

Polecane posty

Gość gość

jak pozbyc sie tej zarazy którą siłą mi wcisnęło chore polskie społeczenstwo ? :(

Gość gość
nie uwolnisz się już chyba że strzelisz sobie w łeb

Gość gość
A co za różnica ile ma lat?

Gość gość
25 mam opory moralne przed robieniem wielu rzeczy, w ogole nie jestem typowym 25 latkiem tylko frajerem, nieudacznikiem, moja matka to fanatyczka religijna, ojciec tez nie lepszy, typowy chłop ze wsi, prostak... w szkole oczywiscie zadnych imprez, bo mnie wciągną w alkohol, papierosy, narkotyki, wiec siedziałem w domu i nie mialem zadnych kolegów dlugo by pisac, jestem zamkniety w sobie, cichy, niesmialy :O typowy leszcz, w szkole sie ze mnie śmiali, matka mnie urabiała od malego, mowila co jest zle a co dobre, bylem ministrantem i ksiądz tez mnie urabiał jak plasteline :O teraz jestem sfrustrowany, mam ochote sie naćpać czym popadnie, uprawiac sexualne orgie, oral anal pissing :O wariuje po prostu

Gość gość
nikt nie mówi ci że nie możesz tego zrobić. mieszkasz ze starymi? na "swoim"? odłóż trochę pieniędzy, wyprowadź się, ułóż sobie życie. nie mówię ci, żebyś ćpał, chlał i złapał hpv, no ale zwykle tak jest, że jak czegoś nie można to się tego chce. później najczęściej to przechodzi, chyba że jest się niedojrzałym.

Gość gość
Co najgorsze nadal mieszkam z rodzicami i nadal nie mam zadnych znajomych, zupełnie jak Prawik24 z Kafeterii, moje zycie jest podobne tylko w moim domu w ogole nie bylo alkoholu i tzw patologii, wzorowa rodzinka ale ja od dziecka cierpiałem, rodzice tłumili prawdziwego mnie, mialem takiego kumpla Roberta, ktorego poznalem w gimnazjum, dzieki niemu zaczynalem normalnie zyc, był troche łobuzem, był pyskaty ale nie kradł, nie napdal na ludzi, normalny nastolatek, oczywiscie matka zabronila mi sie z nim spotykac, poszla nawet do szkoly i powiedziala wychowawczyni bym nie mogl z nim w ławce siedziec bo ma na mnie zly wpływ, raz wrocilem pozno do domu (tzn wg niej pozno bo byla 22) zrobila mi awanture straszną, krzyczala, darla ryja i dostalem z liscia w twarz, wiec wolalem siedziec w domu :(

Gość gość
wyprowadź się, a potem już z górki

Gość gość
Planuje własnie wyprowadzke od wrzesnia do Warszawy, znalazłem bardzo tanie lokum, oddzielne mieszkanie w przybudówce w domu jednorodzinnym, wolne bedzie pod koniec sierpnia, dzwonilem juz do wlasciciela, warunki spartanskie ale na poczatek dobre i to, kilka stówek w portfelu mam

Gość gość
fajnie, chuj mnie to obchodzi

Gość gość
Na wsi tak jest że sporo osób chodzi do kościoła ale i tak większość tylko na pokaz.