Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka, ciagle sie doluje

Polecane posty

Gość gość

mam załamania, zly humor smutno mi porwonuje się z innymi kobietami.... mam jasna cere i ciało plus wloski meszek :) strasznie szybko odrastają mi brwi mam nawet wlosy w nosie mój koszmar, male cycki, nie układa mi się w zyciu

Gość gość
Zdejmi kieckę to będziesz atrakcyjny !

Gość gość
jestem kobieta

Gość gość
nie wiem może jestem bardzo chuda a na sutkach tez mam ale nie chce brac tabletek

Gość gość
Twoje problemy są do rozwiązania - pomyśl. Jesteś inteligentna. To forum nie da Ci odpowiedzi Jesli naprawę czekasz na cudzą pomoc to padniesz.

Gość gość
Kobieta? Ha , to fajnie Lubisz kobitki?

Gość gość
NIEIDEALNA Pośpiewaj ze mną :) https://www.youtube.com/watch?v=C5yKQ5Hji3s Taka jaka jesteś, jesteś fajna nie musisz być idealna !!! buziaki i głowa do góry PS: nie przejmuj się taki pierdołami jak wygląd ;) rozejrzyj dookoła każdy ma coś na co narzeka więc jest ok :)

Gość gość
no wlasnie staram się nie przejmowacc ale samo jakos tak ;/ nie wiem mam strasznie niska samoocenę i stad te moje urojenia

Gość gość
Tekst piosenki: 😍 Jeden mówi „mam za krótkie nogi” Drugi mówi „mam za duży nos” Jeden ma na głowie same loki Płacze ciągle, że chce prosty włos 😍 ref. Taka jaka jesteś, jesteś fajna,nie musisz być idealna Moje lustro chyba mnie nie lubi Płaczę ciągle, mam już tego dość 😍 Jeden mówi „mam za duże uszy” Drugi mówi „mam za gruby brzuch” Jeden znowu jest jak patyk chudy Nic nie tyje chociaż je za dwóch 😍 ref. Taka jaka jesteś, jesteś fajna,nie musisz być idealna Moje lustro chyba mnie nie lubi Płaczę ciągle, mam już tego dość 😍 Jeden mówi, że za mało mówi Drugi za to gada wciąż Moje lustro chyba mnie nie lubi Płacze ciągle, mam już tego dość 😍 ref. Taka jaka jesteś, jesteś fajna,nie musisz być idealna Moje lustro chyba mnie nie lubi Płaczę ciągle, mam już tego dość 😍 Taki jaki jesteś, jesteś fajny, nie musisz być idealny Taka jaka jesteś, jesteś fajna,nie musisz być idealna /x2 😍 ~ no właśnie. ~ to nie jest śmieszne ! 😍

Gość gość
każdy ma włosy w nosie przecież na nich właśnie osadza się kurz i brud ludzie pleace nie przesadzajcie !!!

Gość gość
mozeee i maja ale mnie moje przeszkadzaly ;/ ja je widziałam w pelnym slonku az usunelam kremem do depilacji teraz czasu żeby odrosły wiem ze zle zrobiłam ale wstyd mi

Gość gość
.....

nie martw się są napewno na 100 gorsze a co do włosów to ty masz meszek a byś zobaczyła arabki czy turczynki one jak małpy wyglądają takie kłaki mają nawet na cyckach. Fuj

Gość gość
ojjj zbyt mocno przywiązujesz wagę to wyglądu zobacz ile dookoła ludzi "nieidealnych" i szczęśliwych czy brak włosów w nosie Cię uszczęśliwił ? raczej nie dlatego, że tylko gonienie za zmysłami a w życiu liczy się dusza i wiara w Boga bez S/akramentów św. nie zaznasz szczęścia nie będziesz miała spokoju duszy i radości życia zastanów się nad tym

Gość gość
to nie moje zdj tylko z neta no wlasnie one może maja ale dobrze się czuja jest ich więcej i to norma a tu w polsceeee jak się widza tak Cie piszaa

Gość gość
Idź na solarium i depilację

Gość gość
dzieci chyba was na biologii uczyli, że w nosie MUSZĄ być włoski !!! one wyłapują kurz i brud z powietrza aby nie dostało się do płuc dzieci nie macie innych problemów - naprawdę :(

Gość gość
naprawdę się przejmuje dobrze ze mogłam się wyzaliccc ze mnie takie dziecko ze 27 lat mam a tak się przejmuje p*****lami hmmm wiem ze sa potrzebne naprawdę alee mi przeszkadzaly i nie poczułam się się szczesliwa wręcz przeciwnie trochę ciężko mi oddychać

Gość gość
Wyrywanie włosów z nosa może doprowadzić do infekcji bakteryjnych. Poza tym, włosy w nosie są potrzebne do wychwytywania zanieczyszczeń z wdychanego powietrza

Gość gość
a w czym Ci te włosy w nosie przeszkadzały ?

Gość gość
inne problemy tez mam, hmm dobrze ktoś napisał ze za duza uwagę przywiazuje do wyglądu hm ja mam ak chyba przez faceta ;/ on zawsze chciał idealna kobiete do tego mam manie patrzenia co chwile w lustro czy wszystko ok

Gość gość
sama nie wiem w czym po prostu jak patrzyłam w lustro to tam były i za ladnie to nie wygladalo ;/ a pod slonceee hmm było gorzej

Gość gość
Takie włoski w nosie to żaden problem, też mam i kompletnie się tym nie przejmuję. Co do bladości cery, to idź po prostu na solarium. Jeśli jeszcze nie byłaś, to idź najpierw na 5min. Zapytaj pani przed położeniem się na łóżko opalające jak się je urochamia, czy sami zapalają, czy włączasz sama przycisk "start". Po tygodniu idź na kolejne 5min. Po następnym tyg. na 10 min. a zobaczysz jak będziesz ślicznie wygladać. Ja mam ciało jak mahoń, wygląda to bardzo atrakcyjnie, od razu podnosi samoocenę. Cycki też mam malutkie od kiedy się ochudziłam. Miałam wcześniej spore i wcale nie żałuję że teraz ich nie mam! Cieszę się że jestem szczuplutka - zrób z tego atut! Ja sporo się namęczyłam żeby tak wyglądać, Ty masz to już więc się tym ciesz. Na google znajdź poradniki jak sie ładnie umalować, zrób kreskę na powiecie, oczy od razu pięknieją i wygląda się seksowniej. A w życiu nie układa Ci się , bo nie jesteś z siebie zadowolona. Zrób jak napisałam, a i życie Ci się dobrze ułoży.

Gość gość
ktoś Ci wkręcił, że wygląd to wszystko co kobiecie do szczęścia potrzebne? sama widzisz, że tak nie jest i ów facet, który chciał mieć "idealną" jest przy Tobie? raczej nie i sama widzisz, że zbyt duże przywiązywanie wagi do wyglądu unieszczęśliwia więc po co to robić? a z czasem każdy brzydnie - zmarszczki itd pomyśl sobie - tak nie jestem idealna i dobrze mi z tym bo jestem fajna :) im Ty się mniej będziesz skupiać na swoim wyglądzie tym bardziej inni również owszem ważne jest aby być schludnym i czystym ale bez przesady i Twój facet jak i każdy inny człowiek od urodzenia ma włosy w nosie i żyje i ma to gdzieś a Ty się bzdurami nie przejmuj

Gość kapitan marvel
za bardzo się przejmujecie tym wyglądem i tym czy spodobacie się jakiemuś facetowi. Może popracuj nad rozwojem osobistym czy zawodowym. Jak odniesiesz sukces to podniesie ci się samoocena. Uroda przemija poza tym pięknych kobiet jest na pęczki a tych co coś osiągnęły nie ma już tak dużo. Nawet będąc pięknym zaraz znajdzie się ktoś piękniejszy i cię przyćmi. Poza tym bardziej cenimy osoby które coś osiągnęły a nie te piękne bo na sukces trzeba zapracować a urodę ma się wlaściwie od urodzenia. Pomyślcie czy pamiętacie nazwisko jakiejkolwiek triumfatorki konkursów miss piękności bo ja nie pamiętam żadnej bo urodę ma się tylko przez chwilę a całą resztę cale zycie

Gość gość
dzięki wam wielkiee tyle milych i dobrych slow :) naprawdee :)) hmmm noo teraz można powiedzieć ze mam lysy noss ;/ wiec musze zapuscic te wloski, kurcze postaram siee tym nie przejmować ale raz kiedyś ktoś mi zwrocil uwagę ze mam owłosiony nos i to mnie zabolało i chyba od tamtej pory cosss nie tak ze mna co do faceta nie ma go przy mnie patrzy na inne, nic mi nie powiedział na temat wlosow w nosie

Gość gość
jestem czysta i schludna robie makijaż kreske tez, mam pomalowane paznokcie farbowane wlosy.... duże usta mila buzie fajne nogi i tylek to oczywiście uslyszalam z ust faceta mnie się we mnie nie podoba nic i przez to ciagle chodza z dolemmm oczywiście sa dni ze mowie a co tamm i mi przejdzie ale na chwilee