Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona Andzelika

Gdzie kupic glowice amorficzna do magnetofonu?

Polecane posty

Gość zaskoczona Andzelika

W moim decku glowica chyba sie zuzyla. Objawy sa takie, ze mniej jest wysokich tonow. Przy odtwarzaniu kasety dzwiek jeszcze moze byc ale jak wczoraj probowalam cos sobie nagrac z radia to masakra. Dzwiek byl taki jakby na kolumny ktos narzucik gruby koc. Niskie tony byly ale wysokie znikly calkowicie. Myslalam, ze moze glowica sie zabrudzila lecz po przeczyszczeniu spirytusem i ponownym nagraniu sytuacja niestety nie poprawila sie. Czy powinnam zatem wymienic glowice? Gdzie kupic taka glowice? Bylam dzis w 2 sklepach RTV ale powiedzieli ze magnetofonow juz dzis nie robia. To prawda?

Gość zaskoczona Andzielika
No, kurfa, to nikt mi nie doradzi? Jak ja to wam doradzalam nawet gdy pisalyscie z byle problemami. A to jakies kretynce okres sie spoznia, a to druga balwanka zostala rzucona przez pederastycznego faceta, itd. Wszystkie was pocieszalam i staralam sie pomoc ale jak ja pisze z powaznym problelem, bo przeciez brak glowicy oznacza niemoznosc korzystania z najpiekniejszych ze sztuk artystycznych - muzyki, to zadna szmata nie raczy odpisac. To takie z was internetowe przyjaciolki? Chuj wam w doopy!

Gość Antuanette
Och, wy wredne malpy! Skoro wy mi nie pomoglyscie, zadna nawet nie raczyla odpisac, to ja wam tez nigdy wiecej nie pomoge. Mozecie nie zakladac tematow na kafe bo zadnej nigdy nie odpisze!

Gość taśmowy
Serduszko, głowicy amorficznej już nigdzie nie kupisz. Można szperać od czasu do czasu po ebaju jednak na nową liczyć, hmmm 1% szans. Ale już kupić np. głowicę kompatybilną do twojego decka, z permajolu, prawdopodobieństwo jest o wiele większe. Nie napisałaś jaki model magnetofonu, więc proponuję Ci sprzedaj ten w takim stanie jakiemuś majsterkowiczowi i kup sobie jakiś z dobrą głowicą. pionierek, soniaczek, akajak, te wyższe modele to doprawdy zacne klocki. Szkoda, że tak późno znalazłem twój wpis :)