Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzenia o dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Witam, jako że głównie dziewczyny/kobiety tu są to chciałem tu napisać. Marzę o dziewczynie 2 lata młodszej, z wrażliwym, czułym sercem, z pokładami delikatności, marzę o prawdziwej dziewczynie, z którą mógłbym stworzyć udany związek na całe życie ( a to nie będzie zwykłe, nudne życie to mogę zagwarantować ;) ). Która będzie się zajmować dziećmi nie tak jak feministki teraz wyśmiewają to ( oczywiście, że ja też bym się zajmował dziećmi, ale kobieta bardziej powinna to robić, a sam w domu zmywam naczynia i sprzątać też bym jej pomagał, w końcu jak się szanuje dziewczynę to powinno się jej pomóc). Marzę o prawdziwej dziewczynie, dla której współżycie seksualne będzie ważną częścią w związku ale nie najważniejszą ! Marzę o dziewczynie, której będę potrzebny. Marzę o dziewczynie, która będzie spełniać swoje marzenia. Marzę o tym by być Jej marzeniem. Marzę o tym by często się chciała do mnie przytulać. Marzę o tym żeby samemu się wtulić w Jej ramiona, żeby mnie czule tuliła. Marzę o takiej dziewczynie z czułym sercem, bo sam mam wrażliwe serce. Więc pytam czy są jeszcze takie dziewczyny ??? Dodam że mam szesnaście lat, czy mam szansę znaleźć taką dziewczynę ? Moim największym marzeniem na świecie jest zakochać się na całe życie, znaleźć swoją drugą połówkę i stworzyć udany związek i na pewno to nie będzie zwykłe małżeństwo po którym czar pryska.

Gość fiołki28
a ja marzę o takim męzczyżnie, szkoda że jesteś taki młody

Gość gość
Ja to wszystko miałem i k***a stracilem.