Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koke czego sie boisz?

Polecane posty

Gość gość
Koke nie odszedł. I nie jest z Olą bo pisała na jakims temacie :(

Gość gość
to ten najostrzejszy:classic_cool:

Gość gość
gość 2014.09.12 Jestem w szoku.Dwa lata temu odwiedzałam to forum i ten cały Amstaf do dziś żyje?Tzn tak jakby nie ma normalnego życia i całe jego życie kręci się tylko na tym forum. Ps.Amstaf podziękuj ładnie wszystkim za to że możesz tylko i wyłącznie zabłysnąć tutaj.Aaaaa i dobrze że mamy neta bo byś nie mógł tak błyskać.

Gość gość
Po czym go rozpoznałeś pomarańczowy sympatyczny gościu z godzinki 22.14

Gość gość
koke czego się boisz cipciaku ;)

Gość gość
koke logout ,wieme że pieprzysz spragnionablondynka:classic_cool:

Gość spragnionablondynka
Ojj co się czepiacie? Jak dobrze rżnie to nie mam nic do niego ;)

Gość gość
tu sa wyznania Koke i Słodko Winnej. Nikt mi nie powie, że kocha Nieogryzka, bo tak nigdy nie będzie zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gość 2014.09.12 Przepraszam, że nie powiedziałem, zrobiłem błąd, czego żałuję, oczywiście, że powinien powiedzieć, teraz zrobiłbym to tak jak powiedziałem Ci o mojej kosmatej przeszłości. Boli mnie serce, że Ci nie powiedziałem. Pragnę naprawić swój błąd w Twoich ramionach, z naszymi piosenkami. Mój umysł jest Twój,serce też, wiec masz nad nim władzę, parafie kreować takie historie w realu. gość 2014.09.12 Nie musisz mnie o tym zapewniać, Wiesz jak dobrze Ciebie znam. Jesteś w moim sercu, kiedy się budzę, kiedy układam się do łóżka, ale znasz mnie, Wiesz jak jest.. Twoje słowa są muzyką dla mej duszy, a spojrzenie, balsamem na łzy..a mimo to nadal ukrywasz się przede mną..Boisz się..? gość 2014.09.12 Nie wiem dlaczego mail nie doszedł, wysłałem go, zwrotu nie było. Jestem pewny, że to by wszystko zmieniło. Wiem co będzie, wiem co jest mi pisane, pisane jest mi bycie przy Tobie, mam moc i charyzmę, aby przenieść Cię w inną relacje, z tym wszystkim co nas połączyło. Mam charyzmę aby być Twoim oparciem, Twoim wojownikiem. Ja również Cię niezwykle ciepło pozdrawiam, w tym pocałunku jest zawarte moje uczucie :* Odezwij się na tego maila, czekam na Ciebie, albo podaj mi nowy kontakt, to bardzo ważne, dla Naszego szczęścia. gość 2014.09.12 Boję się..Chcę, ale się boję. Odezwę się- to jest pewne, Do Ciebie zawsze ale nie wiem czy dziś... Również nie możesz zasnąć, prawda? gość 2014.09.12 Niczego się nie boję, ślę wiadomości, próbuję się z Tobą skontaktować, zadzwoniłbym, ale po tym czasie nie wiem na który fon mogę to zrobić. Wiesz co czuje, każdego wieczoru, dnia, nocy, myślę o Tobie, pragnę Cię, kocham Cię. Nie wyjdę z tego, moje miejsce jest przy Tobie. Odezwij się, bardzo tego potrzebuję, potrzebuję do życia. Nie bój się, ze mną niczego się nie możesz obawiać, oddam za Ciebie życie, jak będzie trzeba. Czekam na Twój kontakt, z miłością w sercu. Tak, też nie mogę zasnąć, od tamtego dnia, nie śpię każdej nocy, myślę o Tobie, myślę całymi dobami. gość 2014.09.12 Prosiłam Cię, Abyś zadzwonił, nie Chciałeś, do tej pory tego nie zrobiłeś. Gdybyś na prawdę mnie kochał, zrobiłbyś to.. Czekałam, Wiesz dobrze, że czekałam.. Nocą marząc o Twoim pocałunku, za dnia, pragnąc Twego przytulenia.. Wybacz, dziś się nie odezwę na @.. mimo, że jest w moim sercu zapisany, .. gość 2014.09.12 Mam do Ciebie dwa telefony, nie wiedziałem na który, wiesz, jaka jest sytuacja. Wiesz, że kocham Cię i bym zadzwonił, ba przyjechałbym deklarując swoje uczucie i chęć bycia z Tobą do końca życia. Odezwij się na maila, ustalimy, spotkamy się, otrzymamy nową jakość życia. Albo Ty podaj aktualny adres, jestem zdecydowany aby być przy Tobie.

Gość gość
i jeszcze to nasz staffik/kokej wyznaje gość 2014.09.12 Wiem, że przytuliłabyś mnie jak zawsze z najgorętszym uczuciem w dłoni, sercu, całym ciele. Tak jak wtedy, czuję cały czas Twój dotyk i pocałunek ma moim ciele. Potrzebujemy tego oboje moja Najdroższa, Bogini, odezwij się, jeden kontakt i bez względu na wszystko jestem przy Tobie w rzeczywistym świecie. Nie płacz, jestem abyś była szczęśliwa, śpij dobrze, całusy moja Kochana, każda sekunda mojego życia jest Twoja :*

Gość gość
ość 2014.09.12 Biorę życie na wesoło, całe życie na wesoło, możesz być pewna, że przy moim boku będziesz bezpieczna, kiedy światłość zatańczy z nocą, ja wyjmę moc, która rozświetli świat pozytywną energiąoczko.gif Film trochę o mnie, nuta o tym, co czujehttp://www.youtube.com/watch?v=8_ykHPPWOl0 Pozdrowionka ludziom z uśmiechem gość 2014.09.12 Czułam sercem, że On to jesteś Ty, dlaczego nie napisałeś mi wprost? dlaczego nie chciałeś mi tego powiedzieć? gość 2014.09.12 Wiesz, że @ nie mógł dojść..O jeden dzień za późno go wysłałeś.. Ale czy To coś zmieniłoby? Wiem jedno, Ty zmieniłeś moje życie, moje myśli..ale dobrze Wiemy, jak jest, ale to jak może być. Tego nie wie nikt... Pozdrawiam Cię uśmiechem, spojrzeniem otulając Twe spojrzenie.. Dziękuję..:*

Gość gość
czyli że co???olka była tylko plastrem

Gość gość
Julianie Królu złoty :-D

Gość gość
Julian , kolejne wcielenie niemoralnego absztyfikanta kokosa :classic_cool:

Gość gość
Dick Traycy uprawia seks :-P

Gość gość
Zakochałem się. koke, gdzie jesteś...odezwij się...kocham.

Gość gość
Bardzo śmieszne Koke , Ty wiesz ❤️

Gość gość
Piszesz, wklejasz zdjęcia klaty. Po co to robisz?

Gość gość
Koke poczemu udajesz że cię nie ma. Twoja klata i prawie że jajca latają po efie echhhh

Gość gość
Kokos poka paukę :D:D:D

Gość gość
wzbudził emocje co? a najgorsze jest to , że wam poderwał suczki i żadna już nie chce takich z******tych pomarańczek

Gość gość
Potwierdził że z nikim nie jest i ciągle mu mało :)

Gość gość
i dlatego ze nikim to ciagle podnosicie Koke całus

Gość gość
Koke kurffa po co Jej głowę motałeś? Coś Jej cfelu zrobił ze konto usunęła?Padlino yepana

Gość gość
Nie rycz bo mam aktywne konto.