Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety próbują wmówić facetom, że to honor utrzymywać ich pasożytnicze d**y

Polecane posty

Gość gość

Kobiety próbują wmówić facetom, że to honor utrzymywać ich pasożytnicze d**y

Gość gość
bo nic innego tym kobitom, żeby doić z facetów na maxa nie zostało, więc wmawiają, że tak należy, bo facet to, facet tamto, a prawdziwy facet jest taki a taki. Tylko ja pytam, które prawo obliguje do tego, żeby utrzymywać ich doopska i czy rzeczywiście jest oznaką bycia prawdziwym, honorowym facetem dać się ograbić, wycyckać z hajsu i uwierzyć w te bzdury. Rzeczywiście, szczyt honoru i męstwa kupować łaskawą obecność w naszym życiu pasożyta i zlew na spermę. To szczyt honoru dzielić się hajsem z kimś kto ma nas w d...i gdyby nie ten hajs to by sp*dolił. A teraz nie stanie się nic innego jak wysyp właśnie takich odzywek kobiet, które mężczyzn, nie będących frajerami starają się ściągnąć do utrzymywania ich leniwych tyłków i wspomagania ich nieudolnych osób.

Gość gość
zgadzam sie w 100% i zdziwisz sie ale jestem kobieta i od czasu wyprowadzki od rodzicow w wieku 20 lat nigdy nie bylam na utrzymaniu faceta a mam w tej chwili 39 lat , malo tego moj maz byl prawie dwa lata na moim utrzymaniu

Gość gość
Bo facet tak pomyśli jak zwiąże się z taką samą facetką jak on. Mężczyzna zwiąże się kobietą gdzie obydwoje mają takie same cele i oczekiwania.

Gość gość
powiem wam tylko tyle: KOBIETY TO K***Y

Gość gość
zgadzam się z wyżej

Gość gość
nie każda kobieta wyobraz sobie leci na hajs,ja nie lece na przykład,ale mnie jakos nikt nie chce,i zeby nie było jestem szczupła i twarz tez mam ładną podobno,tylko ze nie latam z dupą na wierzchu tipsami i utlenionymi włosami,a faceci za takimi latają własnie,a na kilometr poznac o co takiej dziewczynie chodzi.Wiec skoro sami takie bierzecie na partnerki to nie placzcie potem

Gość gość
To wasza wina że takie laleczki na dziewczyny bierzecie,przecież od razu widać co ma panna w głowie.Jak od początku ma wymagania i żąda prezentów to na co wy liczycie potem?

Gość gość
To, że nie zakładacie mini i nie nosicie tipsów nie oznacza, że nie jesteście roszczeniowymi materialistkami. To by się was odezwało w pierwszych lepszych rodzinnych kłopotach finansowych, okazałoby się, że wy zakładacie ręce, a facet ma coś zrobić.

Gość gość
nie ma to jak wrzucac do jednego wora wszystkich kobiet dlatego ze wziąłes sobie jakas lafirynde i ja utrzymywałes,musiałes byc slepy albo głupi bo takie rzeczy widac na kilometr.Ja wiele znam przykładów jak kobieta pracuje,wychowuje dzieci,a szanowny małżonek bije pije i nie daje grosza bo albo bezrobotny albo przepija.I co,mam mówic że każdy facet taki jest?

Gość gość
mysle, że najpierw powinieneś porozmawiać o tym ze swoja matką, bo widzę , że coś niedobrego działo się u was w domu. To powinno jakoś pomóc

Gość gość
wiesz co wyjscie jest jedno-zwiąż się z facetem skoro tacy wspaniali zaradni itd jestescie i po problemie

Gość gość
Zamknij doope gołodupcu