Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pasta do zebow w jakim wieku i jaka?

Polecane posty

Gość gość

???

Gość gość
Przejdź się dziewczyno po półkach sklepowych , poczytaj na necie.

Gość gość
Chyba od zębów a nie wieku My elmex kupowalismy I nadal kupujemu Dziecko powinno mieć myte zęby od 1 ząbka a przy większej ilości dwa razy dziennie wystarczy niestety wiele rodziców dziecku nie myje i tak jak u szwagierki, jej dziecko ma żółte i popsute jakby z kamieniem a ma prawie 3 lata mój teraz wymienia na stałe i białe mu wypadają

Gość gość
pasty sa od pierwszego zabka bez fluoru. elmex,dentalux czy jaka tam chcesz. masz oznakowania na opakowaniu. Od 6roku sa juz z fluorem-cala gama. a zanim pojawia sie zabki warto przemywac dziasla gazikiem z woda badz jak juz dziecko wklada do buzi co popadnie dac szczoteczke taka gumowa zwilzona woda.

Gość gość
jak to mozliwe, przeciez dziecko 6-8miesieczne pasty nie wypluje?

Gość gość
My używamy pasty elmex i bogini o smaku truskawkowym jest ona od 1 roku, i chodzimy co 3 Mc do dentysty na kontrolę, a co myślicie żeby kupić dziecku które ma 3,5 roku szczoteczkę. Elektryczna?

dla mnie tylko elmex, miałam straszne problemy z odsłoniętymi szyjkami, co jakiś czas dentystka malowała mi fluorem, ale po roku koszmar wracał! od kiedy stosuję elmex - jestem wolna :) żadnego bólu, mogę jeść lody i popijać je gorącą kawą :) i nic! widziałam w polo markecie że teraz mają w bardzo dobrej cenie :)