Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagadac do nieznajomego ktory strasznie mi sie podoba ?

Polecane posty

Gość gość

A wiec jak w temacie- mam 19 lat i od kilku lat regularnie jezdze na pewien festiwal muzyczny, z ktorego on kreci relacje. Jest to dość niepopularny festiwal, odbywa sie głównie w klasztorze i prawie nikt w naszym wieku tam nie jezdzi (on jest 2 lata starszy ode mnie ). Ostatnio znalazlam go na facebooku i okazalo sie ze mamy identyczny gust muzyczny ( co jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo z innymi znajomymi ) i podobne zainteresowania. Wiem ze interesuje sie kreceniem filmow itp. i ze na festiwal przyjezdzaja krecic z dwoma kolegami. Ogromnie zalezy mi zeby go poznac bo czuje ze moze byc to moja bratnia dusza ale nie wiem za bardzo jak to wykonac. Nie jestem zwolenniczka rozpoczynania znajomosci przez internet i nie wiem czy ma dziewczyne a nie chce sie zblaznic. On studiuje w miescie jakos 200km ode mnie. Nie wiem czy odwaze sie zagadac do niego na tym festiwalu, gdy bedzie musial pracowac. Nie mam bladego pojecia jak sie do tego zabrac zeby nie wyjsc na idiotke a zalezy mi na tym jak na niczym innym. Blagam o rady i jakies sugestie jak powinnam to rozegrac. To dla mnie straaaasznie wazne smile

Gość gość
Skoro kręcbi relacje, to powiedz, że bardzo chciałabyś wystąpić w jakimś materiale. Dalej jakoś się potoczy.