Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko 2 lata i problem ze spłukiwaniem mu piany z włosów w kąpieli

Polecane posty

Gość gość

Kurcze synek mój jak wcześniej go kąpałam to darł sie co prawda w czasie spłukiwania ale ja ogólnie jakoś dawałam radę go okiełznać. Niestety ostatnio poddałam się ciężkiej operacji i jestem dość niesprawna, nie mogę synka dźwigać, mam problem z pochylaniem i z tego powodu dość nieudolnie go kąpałam, musiałam się inaczej nagimnastykować nad nim niż do tej pory i z tej nieudolności zalałam mu oczka wodą i teraz ma uraz. Wymyśliłam inny patent z tym spłukiwaniem ale już za późno. Synek za cholere nie daje już sobie spłukać wody, nawet panikuje jak cokolwiek się wiąże z wylewaniem wody do wanienki. Natychmiast wyskakuje jak oparzony i na oślep chce uciekać z tej wanny. Pozwala sie tylko wymoczyć w mydlinach i to wszystko, ale ileż można. Nie wiem już co mam robić. Może ktoś widział gdzieś jakieś kapelusiki dla dzieci ochronne do kąpieli czy coś ? Nie wiem już co zrobić żeby on zapomniał, wyzbył sie tego urazu z polewaniem. Strasznie pamiętliwy jest. To trwa i trwa.

Gość gość
Można kupić rondo kąpielowe albo splukiwac kubeczkiem lub gąbką.

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam okularki do pływania i zakładamy do kąpieli. Tez miałam problem z spłukiwaniem włosów teraz jest ok