Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie moja wspollokatorka

Polecane posty

Gość gość

mieszkam z kolezanka w kawalerce. nie stac mnie na wynajem całej,a tez z obcymi nie ma sensu.. ona jest fajna dziewczyna ale czuje sie okropnie z tym,ze zaprasza swojego faceta. jeszcze kolezanki jestem w stanie zdzierzyć,ale jego niezbyt... dziwnie sie czuje z tym,ze widzi mnie kiedy spie, bo mamy salon polaczony z pokojem.... nie moge na luzie wstac kiedy chce, musze czekac az pojdzie a czasami jest tu nawet po 3 dni :/ ona nie widzi problemu gdy kogos przyprowadzam,czesto nawet wyychodzi czy gdzies wyjezdza na ten okres(zdarzylo mi sie kilka razy kogos przyprowadzic) jest w porzadku i n ie wiem co zrobic... szkoda byloby sie wyprowadzac,ale z drugiej strony po 1 czuje sie jak 5 kolo u wozu-nie mam chlopaka-po drugie nie zycze sobie obcego faceta w takiej sytuacji..moze inaczej by bylo gdybysmy mialy oddzielne pokoje. jednak niezbyt milo jest sluchac ich bzykania itp. Raz mnie chcieli przygarnac, az dziwnie sie poczulam.a mam daleko do domu i tak jezdzic co weekend to nie bardzo;/ co robic?

Gość Adolfin Stalinin
Chcieli Cie przygarnac do bzykania? Do trojkacika?

Dlaczego nie napiszesz wprost, że masz problem z wypróżnieniem gdy on siedzi za ścianą kibelka? Nie martw się, on też defekuje, zrób jedną kupę jak on będzie w domu i sie zaprzyjaźnicie, bąki tez możesz przy nim sadzić, chyba że skrycie sie w nim bujasz

Gość gość
Nie :d do "wspolnego"spedzania czasu... poczulam sie jakby to robili z litości :p a nawet nie mialam ochoty i dziwnie czułam się, odmawiając im. Nie lubię układów typu parka + trzecia osoba

Gość gość
Po prostu chciałabym czuc sie swobodnie a wiadomo ze przy obcym facecie to niemozliwe, przy kolezance zachowuje sie kulturalnie bo tak zostalam wychowana i nauczona. prywatnosc jest dla mnie wazna

Gość gość
W sumie to raz spróbowałam i jednak mnie to nie kręci, wolę mieć faceta tylko dla siebie a nie dzielić się nim z inną.

To znaczy, że gdy on przychodzi trzymasz stolec przez trzy dni w sobie? Dostaniesz hemoroidów. Musisz go wtedy wyprosic np. Powiedz by poszedl szybko do sklepu po podpaski albo aspiryne i w tym czasie usiądź na tronie

Albo hardkorowo:jak beda się bzykać i on będzie na gorze to wsadz mu wielkie dildo w pupę, jak będą mieć pretensje udawaj, że lunatykujesz

Gość gość
jak będą mieć pretensje udawaj, że lunatykujesz x Yeblem :D :D

Gość gość
hahaha co jak co ale ostatnie zdanie mnie rozsmieszylo na maxa :D