Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xdontxtouch

Bóle żołądka, problem z wypróżnianiem

Polecane posty

Gość xdontxtouch

Witam, od ponad tygodnia dokuczają mi bóle żołądka, na początku były baardzo mocne i bolesne, czasem nawet nie wytrzymywałam, budziłam się z w nocy i cierpiałam, co do tego doszło; przestałam się wypróżniać. Bóle tak mi doskwierały, że w 3 dniu wybrałam się do lekarza rodzinnego, pani przepisała mi Nospe, oraz jakieś buteleczki do wypicia, które były raczej na dobre wypróżnienie. Ból nie ustępował, Nospe nie raz miałam ochote 'przedafkować', bo tak bolało. W kolejnej wizycie jakieś 2 dni po poprzedniej, dostałam skierowanie na krew i mocz, wszystko wyszło w normie, pani przepisała mi 'Ranigast' muszę przyznać, że lek baardzo pomógł i bóle nie są takie silne. Jednak nadal zastanawia mnie brak wypróżnienia, przyznam szczerze, że przed tymi wszystkimi problemami bardzo źle się odżywiałam, potrafiłam jednego dnia pić cole, jeść arbuza, kaszanki, szaszłyki, tłuste jedzenie, podejrzewam że to mógłby być ten problem. Teraz brzuch boli czasem, najczęściej po właśnie takich ciężkostrawnych rarytasach, kupiłam sobie Verdin-Fix, pij***ardzo często i mam nadzieje na jakieś przeczyszczenia, czasem gdy zjem cokolwiek czuje się pełna, a najlepsze jest to, że może mi bulgotać w brzuchu, ale nie moge się wypróżnić, po prostu mi sie nie chce. Dodam, że teraz staram się odżywiać w miare zdrowo...Może macie jakieś porady, może ktoś miał podobnie lub tak samo? Boje się, ze juz tak bedzie do konca zycia...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować