Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sympatia do znajomej (ego) z pracy , co robicie ?

Polecane posty

Gość gość

zalozmy ze ktos Wam się podoba -pracujecie razem. czy dajecie poznac po sobie? Ja zachowuje kamienna twarz.,,a w srodku się gotuję.Do perfekcji rozpracowałam zachowania ludzi i po prostu gram, wiem co w danej sytuacji powiedziec,zrobic, nawet to jaką minę, wszystko jest zaplanowane. Znam mowe ciała, korelacje miedzy tym co mowie a pokazuje/czuje,i wiele innych... manipuluje i nikt się nie orientuje. Nikt się nie domyśla niczego,takze tego gdy ktos mi sie spodoba. Teraz tez spodobal mi się chłopak,w srodku az latam a na zewnatrz nic...boze, ile mozna sie tak meczyc. Czy macie odwage dac nawet subtelne sygnały?

Gość gośćA
Mój już..były szefu mi się bardzo podobał, imponowal, podniecal i mimo iż dostałam zjeb** to i tak uczucia moje nie byly zmienne i do dziś gdy już nie jest moim wodzem mogłabym się na niego skusić..trochę między nami przedziału wiekowego ok.13lat ale to nic..tyle że ja nadal wszystko mam na dnie serca a On...hmm nie wiem może nic:/

Gość gość
autorko subtelnym sygnalem jest juz to, ze zaczelas sie malowac do pracy i lepiej wygladasz, czyz nie?

Gość gość
No cóż, Twoja postawa może jest i słuszna, jeżeli ten człowiek jest zajęty (żona, dzieci) lub zajęta jesteś Ty. Jeżeli oboje jestesmy wolni, ja daję sygnały i nie bronię się, pod warunkiem, żę nie jest to szef. Na dłuższą metę nie umiem i nie chcę niczego udawac,