Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka schudła 7 kg w 6 tygodni

Polecane posty

Gość gość

Najpierw pierwsze 3 tygodnie jadła 100-1500 kcal dziennie (a pracuje fizycznie), zero słodyczy , napojow gazowanych, i prawie zero chleba oraz ograniczyła smażone.alkohol piła ale mało. potem 3 tygodnie 800-1000 kcal dziennie. z wagi 66 kg zeszła na 59, a mierzy 171 cm.

Gość gość
pierwszym zdaniu miało być 1000-1500 a nie 100-1500

Gość gośćagoga
I stąd najczęściej biorą się kłopoty z wagą, z głupiego odchudzania, mamy idealny przykład. Dziewczyna chce zrzucić ma parę kilo, przechodzi na głupia głodową dietę poniżej 1000 kcal i za rok będzie miała 10 kg więcej, bo długo nie pociągnie na 1000. Wg mnie wystarczyłoby odstawienie właśnie słodyczy, napojów gazowanych i małą zmiana nawyków żywieniowych, waga spadałaby wolniej, ale na stałe. Napisz za parę miesięcy, czy utrzymała wagę, wtedy pogratuluję, teraz nie ma, czego, bo to łatwe, jak się człowiek głodzi, to chudnie.

Witam....ja po tragicznym wypadku w mooim zyciu z wagi Max 58 przytylam do 102....Zaczlam sie odchudzac I zeszlam do 62lat. Wage utrzymalam przez 5 lat...potem zostalam 3 krotnie mama I obecnie najmlodsza ma 6miesiecy I na wadze 80kg....wiec efectu jojo nie bylo!!!teraz odchudzam sie dalej do 50kg...jojo napotyka tylko glupie osoby,ktore po diecie zapominaja co ich do takiej wagi doprowadzilo i zaczynaja niezdrowo jes I zero ruchu....Z diety wychodzi sie tyle samo czasu ile sie ja stosowalo...zwiekszajac tydzien po tygodniu stopniowo kcal....moze potrwac to dlugo ale na wychodzeniu tez kg leca...no I zadna dieta nie dziala na dlusza mete bez cwiczen...

Kochana ja nie przytylam 30 kg po jednej ciazy. Zaszlam w ciaze wazylam 62 jak urodzilam mojego syna wazylam 72kg. Za 3 miesiace zaszlam ponownie i przytylam do 78kg. Gdy urodzilam corke w pierwsze 3 miesiace wazylam z powrotem 70kg. Jak po paz 3 zaszlam przytylam 10 kg to prawda...ale nie przez to ze jadlam a przez to ze bylam przybita do luzka I nie moglam wstawac...dziecko bylo zagrozone...I teraz prosze nie pisac ze to glupota zachodzenia w ciaze po 3miesiacach,lecz to bylo jedyne wyjscie by miec dzieci...Obecnie moj maz juz jest nieplodny. Wiec juz na Samym poczatku lekaz zadal nam pytanie ile dzieci chcemy...bo plemniki z dnia na dzien byly w gorszym stanie... a mi sie po prostu wydaje ze takie komentarze dodawaja te dziewczyny ktore same nie potrafia schudnac....ktore zucaja sie na jedzenie jakby tego nigdy wczesniej nie jedli...kazdy czlowiek jest inny i kazdy moze sie odchudzac jak tylko chce....ja znam kolezanki ktore jedza po 500kcal sa szczuple I piekne. To zalezy jak sie dobiera posilki...np. Na sniadanie 1 kanapka serem I z pomidorem ma tyle samo kcal co jeden duzy kalafior ugotowany...wiec na 1000 kcal mozna bardzo duzo zjes....

Gość gość
Nie czepiam się twoich dzieci, tylko nazywania innych; głupimi ludźmi, tylko, dlatego że nie potrafią schudnąć i to tyle. Wygląda też na to, że znalazłaś sobie wymówkę; słabe plemniki twojego męża, są winne twojej otyłości, przytyłaś, bo za dużo jadłaś;) A o tych plemnikach, czytałam już na kilku wątkach. Twój mąż wie, że dzielisz się jego osobistymi sprawami z całym światem? A po diecie 1000 kcal w wieku 50 lat będziesz ważyć 1000 , sama się o tym przekonasz.

Ale ja ta diete juz stosowalam....z 102 waga zeszla do 62 a nawed czasami rano bylo 61...i wage utrzymalam przez 5lat!!! Wiec jojo nie bylo bo kiedys wazylam 102 a teraz po 3 Ciazach waze 80kg.... I nikt inkomu niekaze sie w ten sposob odchudac....to twoja wola I twoje zycie. Ja zrobie to po swojemu a ty zrob to sobie jak chcesz...mam silna wole i wiem ze dotrwam do celu...i mam nadzieje ze znajde tutaj osobe ktora razem zemna bedzie sie odchudzac....

Gość gość
tu autorka, OK, napiszę na kilka miesięcy bo widujemy się dość regularnie, z 2-3 razy w miesiącu. teraz ona wygląda mega fajnie.! i teraz je juz normalnie tzn nie je slodkiego ani czipsów, ale je chleb, smażone itp.

Gość kolezanka033
ja schudłam z 112kg do 70kg nigdy nie przypuszczała,że suplement African Mango http://szczupla-kobieta.plpomoże ale odkąd go stosowałam czułam się świetnie;) gubiłam kilogramy bardzo szybko ale i skutecznie bo do tej pory efektu jojo nie ma;)