Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z muzułmaninem

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myślisz?

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
to nagłupsza decyzja z możliwych.

Gość gość
No cóż, gdybym chciała być bita każdego dnia, zmuszana do rodzenia dzieciaka za dzieciakiem i chodzenia w wielkim worze, to czemu nie. Ale że jestem normalna, to podzękuję.

Gość straszna zmora kafe
Nigdy w życiu. Lubię psy,nie chodzę w workach i nie chcę mieć gromady dzieci.

Gość gość
ja tez xd

Gość gość
A ja znam udane zwiazki z muzułmanami

Gość gość
to cudownie ze znasz ale nie podkrecaj atmosfery bo jeszcze kogos tu oskarza o namawianie do podpalania meczetow jak sie ujawnia nasi ulubiency od polczyn z ciapakami

Gość gość
........... monachomachia..............

Gość gość
:(

Gość gość
To jesteś aż taką maszkarą, że nie jesteś w stanie poderwać sobie fajnego białego chłopaka, tylko chcesz brudasowi do wyra włazić i ciemną faję ciągnąć.Niech cię zroocha, urodź z 5 brudaskowatych dzieciaków i ten wór w którym chodzą muzułmanki będzie ci w sam raz , bo staniesz się taką rozlazłym babskiem, że tylko chodzić w takich worach będziesz mogła, aby innych cielskiem w oczy nie razić.

Gość gość
Mi tam by pasowało. Psów nie lubię, dzieci za to uwielbiam i ciążę znoszę bardzo dobrze, żadnych szkód w moim ciele nie wyrządzają, dobry klaps nie jest zły, moje zarobki należałyby do mnie, bo utrzymać rodzinę ma obowiązek facet, tak jak zapewnić orgazm. Biedne te muzułmańskie chłopy. Podobno depresje i nerwice ich dziesiątkują, bo sprostać nie potrafią. Nic dziwnego. Od naszych nikt aż tak wiele nie wymaga, a też im odwala, a przecież mają wentyl bezpieczeństwa w postaci alko na odprężenie.

Gość bij muslima
Islam to zaraza. Jedyny antybiotyk - kalasznikow.

Gość gość
gość dziś Mi tam by pasowało. Psów nie lubię, dzieci za to uwielbiam i ciążę znoszę bardzo dobrze, żadnych szkód w moim ciele nie wyrządzają, dobry klaps nie jest zły, moje zarobki należałyby do mnie, bo utrzymać rodzinę ma obowiązek facet, tak jak zapewnić orgazm. Biedne te muzułmańskie chłopy. Podobno depresje i nerwice ich dziesiątkują, bo sprostać nie potrafią. Nic dziwnego. Od naszych nikt aż tak wiele nie wymaga, a też im odwala, a przecież mają wentyl bezpieczeństwa w postaci alko na odprężenie. X Twoja wypowiedź świadczy jak bardzo jesteś zrypana. Cięże znosisz dobrze? To po takiemu muzułmanowi "znoszona macica"? Twoje zarobki = 0 (czytaj ZERO) bo nie pracowałabyś nigdzie indziej oprócz 4-rech wyznaczonych ci ścian. Muzułmanin ma zapewniony tylko jeden ( plus) orgazm. Swój, NE twój. Muzułmani mają wentyl w postaci prostytutek , swoich sióstr i wszystko co się rusza czy napatoczy. Wyjdź za takiego i "ciesz" się swoimi ciążami i....całą resztą. Co za durnowaty babsztyl...