Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje ze jestem zlym czlowiekiem

Polecane posty

Gość gość

Kiedys mialam mega problemy z chlopakiem. Bardzo mnie skrzywdzil. Dlugo sie zbieralam po tym. Do tej pory mam w sobie jakas gorycz i jak widze jakies pary to czuje zlosc ze ja nie moge byc taka szczesliwa i ze mnie bardzo zle potraktowano. Dodatkowo moj brat ma mnie za nic i jak tylko jest jakas okazja mnie slownie poniza. Innym tez sie to zdarza. Przez to ja jestem tak znerwicowana ze nie umiem czasem panowac nad soba i jestem bardzo opryskliwa. Jak sobie z tym radzic?

Gość gość
Mam ten sam problem. Tylko w moim przypadku jest źle również między mną a rodzicami. Takie chamskie zachowania ze strony innych trzeba po prostu przemilczeć. Jeśli ktoś raz Cię skrzywdził, masz wrażenie, że inni zrobią to samo. Mnie skrzywdzono wiele razy - teraz nienawidzę ludzi i mi z tym dobrze. Polecam mieć wyj****e na wszystko i mieć za boga tylko siebie : )

Gość gość
Ty jesteś zła? daj spokoj,napisalas raczej,ze to inni Cie krzywdzą a nie Ty ich a to ze masz przez to uraz jest raczej normalne.. zła nie jesteś na pewno :) ale nie warto gorzknieć bo jest też dużo fajnych osób które by cie nigdy nie skrzywdziły

Gość gość
dziękuję za dobre słowa :) chociaż ja naprawdę mam inne przeświadczenie. Czasem jestem strasznie nieznośna, może nawet egoistyczna... Sama nie wiem ale to czuję. Miewam też bardzo złe myśli, mianowicie mam ochotę nieźle komuś przywalić. Nie wiem jak to wyplenić..

Gość gość
przecież niemal każdy ma czasem złe myśli,jest nieznośny i egoistyczny...to nie znaczy,że jesteśmy źli :P tak po prostu bywa skoro z tego powodu uważasz,że jesteś zła to zapewne jesteś tak naprawde dobra ;) zły nie ma takich dylematów i ma o wiele cięższe grzechy na sumieniu.