Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który z panów?

Polecane posty

Gość craft
obciagaj malenka!!! Uwielbiam kiedy jext w ustach, chowa sie w nich cały:) głebokie gardło...

Gość craft
rozkladaj nogi:) chce lizac i całowac twoja dziurke...

Gość gość
A ja uwielbiam smaczek śmietanki...mmm zapach ciepłego k****a Wylize ci c***a lepiej niż ty mi cipke

Gość gość
Nogi mam rozłożone cały czas No bo oczywiście czeka mokra

Gość craft
leze na plecach wskakuj na mnie zabawimy sie w 69, ja Ci bede robił mknetke a Ty obciagaj dalej... Bosko to robisz! Na koniec xpuszcze Cie w buzi...

Gość gość
Mmm...już go czuje w sobie całą mnie rozpalasz przeżywam najcudowniejszy orgazm w moim życiu. Robię ci loda jakiego jeszcze nigdy nie miałeś smakuje twojej spermy. Wszystko wspaniale.

Gość craft
a chckałem jeszcze posunac Cie w cipke i w dupke:)

Gość gość
Rób co chcesz moje ciało w całości należy dzisiaj do Ciebie możesz mnie przelecieć na wszystkie sposoby... :*

Gość craft
chcizłem to usłyszec! Wsune dwa paluszki w twoja cipke, bede nimi szybko poruszał całujac jednoczesnie twoje usta... Wyciagne je całe mokre od soczku i bede nim nawilzał twoja druga ciasna dziureczke... Masujac ja i nakrecajac sie na ostry anal!

Gość gość
Mow dalej jestem podekscytowana.

Gość craft
druga dziurka jest juz bardzo wilgotna od twojego soczku... Poruszam palcami w cipce, połoze dłonie na tylku i mocno przyciagme Cie do siebie az poczujesz na cipce moj twardy szprzet! Mocno Cie pocałuje i szepne a ucho wypnij sie malenka...

Gość gość
Mmmm... I ja się wtedy wypne A ty kontynuuj...

Gość craft
cudowny widok... Jedrny młody tyłek mmm... Stane za Toba ze stojacym sprzetem w dłoni i ... Przyłoze do cipkk powoli wsune w Ciebie i posune kilka razy... Wycigam go całego mokrego... Dotykam nim posladkow i trafiam mkedzy nie wprost na twoja druga dziurke... Kłade dłonie na bioderkach i bardzo wolno wsuwam go w ciasna dupke:* czuje jak mocno go obejmuje wchodxe coraz głebiej o tak! Wszedł cały w ciasna dupke...

Gość gość
Mmm...rozpalasz mnie mów dalej

Gość craft
Kłade dłonie na gwoje piersi... Powoli zaczynam posuwac w ciasnym tyłeczku, wypełniam dziurke całym moim sprzetem, sciskam i masuje twoje piersi pezysoieszajac tempo posuwania, wchodzi az po same jajeczka...uwielbiam anal!

Gość gość
A potem idziemy do wanny i tam kontynuujemy ty dobrze wiesz co masz robić. Pisz dalej bo już jest mokra.

Gość craft
jestesmy w wannie... Siadasz na odwroconego jezdca wbijajac mij sorzet w twoj tyleczek... Odchylasz sie do tyłu a całuje twoja szyje i powoli posuwam Cie od spodu...a reka masuje łechtaczke i wsłuchuje sie w twoje podniecajace pojekiwanie...

Gość gość
A potem na podłodze pieprzymy się jak zwierzęta

Gość craft
kłade CIE na podłodze i całuje i lize twoja cipke zlizuje soczek... Przesuwam sie w gore i jednym ruchem wkładam sprzet głeboko w mokra cipke... Daje Ci klapsa i ostro posuwam... Słychac tylko klaskanie jajej o twoj tyłek...

Gość gość
Mocniej głębiej... mów dalej

Gość craft
prosze bardzo... Przyspieszam i posuwam z całej siły wbijajac sie w twoja cipke... Moj sprzet wypełnia Ciebie cała...czuje jak twoj soczek płynie mi po jejeczkach...chce zebys mmie ujezdzała!!! Pokaz co potrafisz!

Gość gość
Wstaje i siadam na twój sprzęt wkładając go do cipki i ujezdzam z całej siły najlepiej jak potrafię. Ty krzyczysz dochodzę A ja nie przestaje i z coraz większą prędkością Cię ujezdzam. W pewnym momencie masz wytrysk i całą mnie zalewa. Czuje się nieziemsko.

Gość craft
ale sie spusciłem!!! Zliz kociaku z niego sperme...niezła jestes! 16 lat z potrafisz zaskoczyc:*

Gość gość
Wylizuje wszystko co do kropelki. Potem robię ci loda jakiego jeszcze nie było. Proszę Cię potem o minete.

Gość gość
Jesteś idiotą :-D

Gość craft
jestem miedzy twoimi nozkami... Całuje dziureczke i twoje uda... Przejade wzdłuz jezykiem zagłebiajac jego czubek w słodkiej cipce...wkładam go głebiej k szybko nim poruszam i spijajac soczek... Pieszcze nim łechtaczke ... Jwielbiam smak diurki...