Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Bzykalam sie dzis kilka godzin i teraz mam takie rozowe plamki na majteczkach? Myslicie ze sie obtarlam czy taki intensywny sex przyspeszyl mi okres? Nie boli mnie nic ani sie swedzi tylko takie 3 rozowe plamki? Co to moze byc?

Gość gość
Teraz sikam z krwia. Powinnam dzwonic na pogotowie czy to minie?

Gość gość
A może to wyszło z pupy? Może hemoroidy?

Gość gość
No cos ty!!! Widzialam jak lecialo mi w polowie sikania czerwony strumien krwi, poza tym anal byl wczoraj i nic mi nie bylo wiec raczej hemoroid nie urosnie w 12 godzin

Gość gość
Strasznie mi sie chce pic ale nie pije bo sie boje isc znow sikac. Ale rany zadnej nie mam i nic mnie nie boli albo jeszcze nie czuje.

Gość gość
Teraz już nie wiem o co chodzi. Nie sikalam a i tak mam nowe plamy. Myslicie ze fiut moze peknac wagine? W sroku? Przeciez jest dopasowany i nie ostrych krawedzi. I teraz ja tego nie moge zobaczyc ani wyczuc ale sie zagoi i jutro juz bedzie dobrze?

Gość gość
masz chlamydie :D taka prawda

Gość gość
No pewnie i dendroflie i lubie pic mocz. Poprostu dwa dni pod rzad mialam bardzo ostry i dlugi sex ale to moj facet taki staly i nie mam zadnego zakarzenia bakteryjnego ani grzybiczego bo wiem jak to wyglada. A chlamydie to nie tak latwo zlapac ;) a ja akurat nie mialam tego farta. Ale przykro mi ze ty musialas przez to przechodzic samotnie

Gość gość
To rak szyjki macicy, wkrótce umrzesz.

Gość gość
Nie można przecież dostać raka od bzykania się trochę więcej niż zazwyczaj no napewno nie po paru godzinach. To już nie jest śmieszne. Soki juz były jednolicie czerwony w całym strumieniu

Gość gość
Nie moge umrzec, gdyby kobiety od tego umieraly nie bylo by ludzkiej rasy

Gość gość
Krew w moczu może pojawić po intensywnym wysiłku fizycznym. A kropki na majtkach wskazują, że masz nietrzymanie moczu po zbyt ostrej jeździe. Miałaś chociaż przyjembość z tego rąbańska? :)