Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Omi

Mamy rocznik 83

Polecane posty

Gość gość Omi

Pozdrawiam Was babeczki Jestem mama synka niecale 3 lata. Jak ktos ma ochote mozna poklikac. Napiszcie ile macie dzieciakow, w jakim wieku, czy jestescie spelnione rodzinnie i zawodowo, co robicie na codzien.

Gość gość
Hej Mam syna 9miesiecy na dniach meza od 6lat i zero rodziny. Macietzynstwo wykancza jak nie ma sie pomocy rodxiny i znajpmych. Ale usmiech malucha czasem pomaga choc nie zawsze

Gość gość Omi
No jak nie masz kogos kto ci choc na godz zabawi dziecko to jest ciezko. Wiem cos o tym. Dlatego z drugim dzieckiem zaczekam az moj synek sie ciut usamodzielni.

Gość gość
Ja mam synka 5miesiecznego z mezem staralismy sie o niego od 2010, malzenstwem jestesmy 8 lat :) jestem spelniona jako mama :)

Gość gość
ja mam córeczkę 2 latka jest kochana i mądra, pracę mam fajną , budujemy dom, tylko mamy niezbyt duże zarobki , moi rodzice nam pomagają z budową

Gość gość
Ja na malucha czekalam 5lat w koncu sie udalo ale wszystko inne sie poplatalo niestety. Sama czasem nie daje rady bez rodziny. Jak chcecie pogadac priv to email dagmaraplaczek@wp.pl. maly zdrowy bo wczesniej nie napisalam a to najwazniejsxe a o reszcie nie mysle bo musialabyn skoczyc z mostu . Pisalam wczesniej jako mama 9miesiecznego chlopczyka