Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sie wam wydaje dziwne?

Polecane posty

Gość gość

Że jestem ładna dziewczyną, bo podobam sie wielu facetom i miałam kilku roznych, wyzszych, nizszych, nawet niektorych przystojnych, a wybralam takiego bardzo niskiego wzrostu? ( ja mam 163, on jest mojego wzrostu)? Ogolnie to jest bardzo meski z wygladu, z zaschowania,taki odpowiedzialny, na stanowisku tylko kolezanki mi sie dziwia ze wybralam takiego niskiego, a on mi odpowiada, powinnam go byla odrzucic ze wzgledu na wzrost?

Gość gość
plus jest taki , że pozycja 69 wychodzi najlepiej jesli partnerzy mają równy wzrost .. Przy 20 cm różnicy wzrostu 69 nie ma prawa się udać

Gość gość
A bo one takie są ,ze jak znajde sobie przystojnego faceta ich zdaniem to one go wychwalaja jaki jest super, a jak np ten jest za niski wg nich to juz sie pytaja co z nim robie No ja moglabym miec wyzszego faceta, ale ten ma duzo innych zalet i w lozku tez jest swietny, jakos ten jego wzrost mi nie przeszkadza co dla niektorych osob jest dziwne

Gość gość
up

Gość gość
W odpowiedzi na takie zaczepki powinnaś powiedzieć koleżankom: A powiedz mi: jeśli rozstanę się z moim obecnym partnerem i pójdę za Twoją radą wybierając partnera wyższego, to czy Ty weźmiesz za to odpowiedzialność, gdy będę nieszczęśliwa ?