Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj obcy facet na ulicy popchnął mnie tak, że wpadłam na ścianę i zdarłam so

Polecane posty

Gość gość

bie cały łokieć i nawet trochę na policzku mam ślad :( To się zdarzyło o 3 nad ranej, wracałam sobie ze spotkania z kolegą, główną ulicą europejskiej stolicy. Nagle mija mnie trzech chłopaków i jeden złosliwie wydarł mi się do ucha takim wrzaskiem a wiadomo, że jak człowiek się kompletnie nie spodziewa to jest to niezwykle nieprzyjemne uczucie. Strasznie się wkurzyłam, odwróciłam się a on się głupio śmiał a ja w nerwach go popchnęłam i brzydko nazwałam a on mnie wtedy popchnął na ścianę. To nie prowo, tylko tak się serio zdarzyło. To nie tak, że się boję takich cieniasów ale zwyczajnie nie znosze jak ktoś mnie traktuje w taki sposób więc następnym razem chyba sobie jakis gaz pieprzowy kupię.

ty bedziesz miala gaz, a co zrobisz gdy on wyciagnie maczete? :P:) to w wawie cie taka przykrosc spotkala?

Gość gość
Zbereznik, za granicą gdzie mieszkam, bo wyjechalam na studia. Ucho mnie aż do teraz boli. No i to byli obcokrajowcy na pewno. Ale tak się wkurzyłam jak nie wiem.

wrrrr ale zla jestem :P gdyby mi sie nawina teraz jakis facet to ugryzlabym go w fiutka... :P:P:) hehe :* choc to wymasuje ci uszko... :* :P

Gość gość
Nie ciapaci, nie wiem w sumie jakiej narodowości ale blondyni, jasna skóra.

Gość gość
Czemu się z nim wyzywałaś? Jak ktos cię zaczepia a ty nie masz nawet gazu pieprzowego to nie zwracasz uwagi.....

Gość gość
11;44 - to było silniejsze ode mnie. Ja go minęłam, on mi się przeraźliwie wydarł do ucha więc ja w emocjach go popchnęłam i nazwałam brzydko a on mi oddał tak, że poleciałam na budynek obok a że miałam top na ramiączkach i wysoko związane włosy to zdarłam sobie skórę.

Gość gość
A czy następnym razem mogę ich bezkarnie potraktowac gazem pieprzowym albo coś czy grożą mi za to jakieś konsekwencje?

u... :P czyli nawet seksownie moglas wygladac :P a moze to podryw taki byl - zagraniczny :P:)

Gość gość
Zbereźnik żeby tobie ręka nie uschła :D

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego "uschnie"?

musze sie troszku przy niedzieli ponabijac. szczegolnie ze juz ja lubie, bylabys dobra dziewczyna dla mnie. jak bym nabroil to ty mnie sruuu na sciane :D:P

Gość gość
Zbereznik, jak jestem zla to w emocjach moge zrobic nawet bolesniejsze rzeczy a teraz jestem zla, bo boli mnie ucho, reka i policzek....

Gość gość
jaki ty mily dzisiaj jestes!:)

Gość gość
Zbereznik, takiego niby inteligenta tutaj zgrywasz, ale takiego bledu ortograficznego to sie po tobie nie spodziewalam :D

Gość gość
Jak dokladnie bylas ubrana?

ja inteligenta? :D hehe na kafe robie z sb wsiowego glupka zeby dorownac temu forum :P:) inteligenta zgrywam czasem na ulicy, ale ostatnio robie sie na takiego hmmm ni to maczo, ni to bandzior i taki image tu na polnocy nawet mi pasuje :D hehe

Gość gość
ty i kosciol

Gość gość
robisz z siebie głupka czy nie robisz, wypadałoby jednak znac ortografię ojczystego jezyka :D

Gość gość
Pewnie ciapate arabstwo, bo oni zazwyczaj drą ryja.

tak a skad wiesz jaki jest moj ojczysty jezyk??? hmmm??? :P z reszta nie widzialem orta. poza tym jest niedziela i tak sie zastanawiam gdzie najblizej mozna kupic gofry! jestem ich wielkim smakoszem... :D ciekawe kiedy pojdzie mi to w uda... :D:P

Gość gość
Wiem, bo z toba kiedys rozmawialam :D a blad jest tutaj jakbys go nie zauwazyl: "no choc, to jeszcze przytule... :*" zeby napisać CHOĆ zamiast CHODŹ...

a... faktycznie... :P jakas ty spostrzegawcza madralo :P nic sie przed tb nie ukryje :P:) jak masz na imie?

Gość gość
zreszta pisze się razem, a nie osobno "z reszta" zaczynam wątpić w te twoje kilka fakultetów

Gość gość
Taki wiejski głupek

Gość gość
dziewczynko jak wyciągniesz ten gaz to dostaniesz takiego liścia z backchandu, że wszystkiego ci się odechce, lepiej omijaj taką zgraje na przyszłość, pisze to jako chłopak. I nawet nie próbuj nim psikać, bo się wpędisz w tarapaty, taka moja koleżeńska rada