Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judymek

Suchy i twardy stolec. regularnie

Polecane posty

Gość judymek

Witajcie! Mam 28 lat. Od 4 lat widze nietypowa zmiane w swoim organizmie, ktora dotyczy wyprozniania. Zalatwiam sie kazdego dnia rano, lecz dzien w dzien kupa jest sucha, grudkowata, gruba, twarda i ciemna. Zdarza sie, ze zaraz za nia stolec jest juz miekki. Co z tego, jesli nastepnego dnia znowu zaczyna sie na sucho. W efekcie nabawilem sie hemoroidow, szczeliny o***tu, ktora wyleczylem, a takze pojawila mi sie mala przetoka, z ktora musze cos szybko zrobic. Jestem przekonany, ze nie mialbym tych objawow, gdyby nie ten suchy i twardy stolec. Prowadze siedzacy tryb zycia, mimo to dbam o to, by miec godzine ruchu dziennie. Pije duzo plynow, jem owoce, probowalem oliwy z oliwek, oleju l.ianego, ziolek, herbat, colon c i innych lekarstw przepisanych przez proktologa. Nic mi nie pomoglo rozmiekczyc tej poczatkowej kupy. Czy ktos z Was zmierzyl sie z podobnym problemem? Bede wdzieczny za pomoc!

Gość monika mm
Czuję się normalnie, jakbym czytała o sobie!! Ludzie, może jest Was więcej, może możemy sobie jakoś pomóc? Zastanawiam się ostatnio, czy nie jest to wywołane przez jakąś bakterię albo nietolerancję glutenu? m.

Gość gość
Wszystko wskazuje na to, iż stosujesz kiepska dietę niestety... polecam Ci udanie siędo dietetyka, który ułoży jadłospis pod Twoje problemy. Napisz do http://hh-life.pl/uslugi/, na pewno Ci pomogą