Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWIK JAK SIE CZUJESZ

Polecane posty

Gość gość

z tym, że tracisz najlepsze lata życia siedząc całymi dniami bezrobotnie w domu przed komputerem? :) Na pewno oglądasz czasami swoich kumpli i koleżanki ze szkoły na fejsie, wszyscy mają dziewczyny, żony, dzieci. Podróżują, zwiedzają, mają super bryki, motocykle itp spełniają swoje marzenia, realizują się w swoim hobby i pasjach a ty nic... żal d**e ściska jak tak na nich wszystkich patrzysz co? to są te momenty gdy najbardziej chcesz sie zapaść pod ziemie ze wstydu, że jesteś takim zerem

Gość gość
to samo pytanie można by skierować do Oszki 25letnia dziewica która przepieprza życie przed kompem podczas gdy jej koleżanki są już dawno szczęśliwymi mężatkami i mamami

Gość gość
pravik91 to pasożyt i wrzód na zdrowym organizmie narodu

Gość gość
Zmarnował życie a mógł zostać np. pezydętę Komorowskim i błyszczeć niczym gwiazda kabaretu :D

Gość gość
haha poczucie humoru to cie jednak nie opuszcza

Gość gość
bede podrozował i robił kase :D a czemu nie robisz jej teraz czemu nie pomyslales o tym 5-8lat wstecz tylko tu gnijesz i uzalasz sie nad soba? i nie sciemniaj w ogole o milionach na bukmacherce czy na wyciaganiu kasy z niunity92 albo magdy1997 bo śmieszny jestes

Gość gość
Ja też jestem jak prawik, bo w końcu i prawikiem jestem, bez pracy i prawka w tym samym wieku co on. Tylko, że mi trądzik zrył najlepsze lata i twarz, plus nerwica.

Gość gość
prawik a jak matka będzie żyła do 80tki? to masz tak zamiar gnić przez kolejne kilkadziesiąt lat? :o

Gość gość
podsypujesz jej coś? :P

Gość gość
podobno twoja matka dużo chleje więc pewnie sama sie niedługo wykończy, chociaż pamiętaj że złego diabli nie biorą

Ja siedzę cały czas przed kompem od 2004 roku. Nic nie przeżyłem (tylko udało mi się pocałować 2 dziewczyny), całe najlepsze lata życia tak mocno zmarnowane, życie tak przeyeebaane, psychika tak roozjeeebaana :(

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
ty przynajmniej rente masz, a prawik i inni jemu podobni są zdani na łaske rodziców i to jest najgorsze bo sie czujesz jak pasożyt, zawsze jestes zależny od kogoś, nie masz wlasnej kasy, nic nie mozesz zrobic bo oczywiscie "dopóki mieszkasz pod moim dachem to masz sie mnie sluchac" ehh

Gość gość
Tak jak juz gdzies tu pisalem :D nie srajcie tak :D dzieci i zony to same problemy :D i wiekszosc ludzi ma zje*bane zycie > praca, dom, uzeranie sie z bachorami, czasem seks z zonka czy mezem ktory po kilku latach sie znudzi, spanie i tak w kolko, no i moze raz kiedys wypad np do kina i raz do roku jakies smieszne kilkudniowe wakacje.. tak to wyglada, zycie zwyklych szaraczkow ogolnie je*bie... fajne zycie za to maja sportowcy, myzycy, aktorzy i moze politycy, bo gowno robia a te miliony laduja na koncie :)

Gość gość
To rusz pi*zde i rob co chcesz a nie placzesz na forum

Gość gość
Ja na szczeście kilka lat temu znalazłem cel życiowy no i mam nadzieje że przez następne 2 lata go zrealizuje :) gdybym go nie znalazł to pewnie moje życie wyglądałoby mniej wiecej tak jak napisał gość dziś czyli nieciekawie do końca życia. Po realizacji celu, o ile sie uda będzie trzeba wymyślić coś nowego, żeby nie wegetować w standardowej rutynie za długo :)

Gość gość
jaki to cel? daj nam (przegrywom) nadzieje jakąś

Gość gość
Nie ma takiej opcji, każdy musi znaleźć swój cel samemu! :)

Gość gość
Znaleźć albo wymyślić i dążyć do niego każdego j******o dnia. Nie odkładać na za 10 lat tylko zacząć już. :)