Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak doprowadzic chłopaka ręką do orgazmu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem na etapie leżenia pod kołdrą w samej bieliźnie ale tylko się całujemy,mimo to wiem już co to jest orgazm i takie tam.Często jak właśnie tak leżymy czuję jego erekcję przez bokserki,chciałabym mu zrobić dziś niespodziankę i zrobić mu to ręką tylko nie bardzo wiem jak to zrobić i nie chciałbym się zbłaźnić i zrobić coś nie tak,może ktoś opisać dokładnie ka to zrobić?

Gość gość
Ściągnij mu bokserki, chwyć jego penisa ręką, mocno ściśnij i zacznij szybko ruszać ręką w dół i w górę. Masuj go aż się spuści. Najlepiej spuść go do chusteczki higienicznej żeby sperma nie pobrudziła pościeli.

Gość gość
:O zapomniałam, że on będzie miał ten wytrysk,chyba powiem mu żeby założył wcześniej prezerwatywe ale to już nie niespodzianka,ale to głupie wszystko.Tez miałyście takie problemy z tym?

Gość gość
nie mialam trudno jak mu zaczniesz robic reka to sie najwyzej spusci w bokserki nie na posciel

Gość gość
ręką to on może sobie sam zrobić ,a ldoa sobie sam nie zrobi .. Widać , że jestes niedoświadczona .. Weż go do ust , nie do ręki

Gość gość
ręką to on może sobie sam zrobić ,a loda sobie sam nie zrobi ..

Gość gość
Do szkoły dajko uczyć się mądrych rzeczy a nie k******a :O

Gość gość
Ale wy jesteście chorzy,przecież każdy przez to przechodził,pomyślałam, że mu zrobię niespodziankę i mu zrobię ręką,na pełny stosunek jeszcze mamy czas,na pewno nie zrobię tego przed 20stką,myślę, że tak około 23 będę gotowa,więc za jakieś 5 lat, nie chcę więc aby mój chłopak się męczył niezaspokojeniem,bo wiem , że to dla chłopaków męczące. Brania do ust nawet nie skomentuje.

Gość gość
ojej czy to znowu temat o hakims dupku facecie bo kobieta nie ma zadnych pasji czy zainteresowan 999 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk