Gość DR HENRY Napisano Lipiec 19, 2015 Dziękujemy za mail Zapraszamy Benin University Hospital (NAUCZANIA UBTH) Tutaj dostaniesz maksymalną satysfakcję, czego potrzebujesz, a swoje Zadowolenie jest naszym priorytetem. Chciałbym również skorzystać z tej okazji do przedstawić mój własny, Nazywam się dr Henry, jestem przedstawicielem Doktor powyższego specjalisty tutaj jesteśmy Specjalizujemy się w nerkach Transplantacja i leczenie wszelkiego rodzaju choroby i chorób. Chcę, żebyś wiedział, że jesteś we właściwym miejscu, gdzie można sprzedają swoje nerki w porządku. Dajemy Ci gwarancję, że nasze szczytowego nie będziesz go unikać zerowa poprzez śmiały krok do naszej oferty w porządku. Ale najpierw, zanim będziemy mogli przejść dalej musisz podać swój dane osobowe i jesteś, aby upewnić się, że osobiste szczegóły wypełniona jest odpowiednia i właściwie w porządku. DANE OSOBOWE NIEZBĘDNE Rodzicielską / opiekun imiona i nazwiska: Nazwa: Wiek: Płeć: Data urodzenia: Numer Telefonu: Zawód / zawód: Język: Miesięczny Dochód: Związku: Powód sprzedaży: Grupa Krwi: Genotyp: Kwotę, którą chcesz sprzedać swoją nerkę: Kraj: Państwo: Adres Email: Next of Kin: Mamy nadzieję, że tutaj możesz odpowiadać w naszej skrzynki pocztowej ubth999@gmail.com. UNIWERSYTET Beninu NAUCZANIA Hospital (UBTH) Departamentu nerek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach