Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postrzelenie psa taka sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Postrzelono mi psa na wsi,znaleziono go w piątym domu na podwórku; zgłosiłam sprawę na policję zostałam poinfo o ew.grzywnie za to ze pies mi uciekł ale no dobra ok ,ale obawiam się że tylko ja poniosę konsekwencje bo oczywiście winnego nie ma! Podejrzewam że to właśnie ten sąsiad ma z tym coś wspólnego on zarzeka się ze nigdy w życiu,pies żyję ale ktoś zrobił sobie z niego tarcze żywą! Wątpliwe żeby znaleźli winnego śrut poszedł do badania ale kto się teraz przyzna że posiada wiatrówkę bez sensuuu

Gość gość
PSY TO ZŁO

Gość julka19xx
było, pies powinien mieć smycz i kaganiec.

Gość gość
No ale policja będzie miała statystykę na PLUS - ukaranie właściciela za ucieczkę psa.

Gość gość
masz pretensje, sama jesteś winna, pies nie powinien się wałęsać samopas, jak go kochasz to może wyciągniesz z tego wnioski na przyszłość

Gość gość
Pisali Ci ludzie wczoraj, że odpowiadasz za psa i obowiązek jego pilnowania na Tobie spoczywa. Myślisz, że jak założysz nowy temat to Cię po głowie głaskać będą? Ciesz się, że nikogo nie pogryzł bo dopiero miałabyś kłopoty.

>>>Postrzelono mi psa na wsi<<< x No popatrz, a mogli mu od razu łeb szpadlem odrąbać :(. x >>>znaleziono go w piątym domu na podwórku<<< x To znaczy, że ten pies biegał jak bezpański po całej okolicy, a Ty miałaś to w d_pie :(. Zgodnie z prawem myśliwi mają OBOWIĄZEK strzelać do bezpańskich psów. Ciesz się, że go nie odstrzelili zupełnie. x >>>zgłosiłam sprawę na policję<<< x I bardzo słusznie :). Teraz zapłacisz karę za puszczenie psa samopas i brak opieki nad nim :). x >>>obawiam się że tylko ja poniosę konsekwencje bo oczywiście winnego nie ma!<<< x Winny został ustalony. Jest nim BEZMYŚLNY i NIEODPOWIEDZIALNY właściciel psa :(. x >>>śrut poszedł do badania ale kto się teraz przyzna że posiada wiatrówkę bez sensuuu<<< x Akurat wiatrówkę (spełniającą wymagania) ma prawo posiadać każdy pełnoletni obywatel Polski :D, x a za psa odpowiada WYŁĄCZNIE jego właściciel.