Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa2312

Pomocy!!!!!

Polecane posty

Nie wiem co robić mam strasznego doła pare miesięecy temu wziełam pożyczkę pozabankową a teraz nie mam z czego spłacić . Nie mam pracy i nie mam gdzie mieszkać mieszkam po znajomych bo nie stać mnie na wynajęcie mieszkania. Mam bogatą rodzine ale oni mają mnie gdzieś pisałam dzwoniłam do nich to już nie odbierają nawet telefonu.. Taka Patologia.. a Teraz nikt mi nie chce pożyczyć 3 tysiące zł.. dla mnie to bardzo dużo bo nigdy nawet w ręce nie trzymałam tyle pieniędzy.. Co mam Zrobić?? Pomóżcie

Gość mega gość nr 1000
"..... 3 tysiące zł.. dla mnie to bardzo dużo bo nigdy nawet w ręce nie trzymałam tyle pieniędzy. " - żart ?

Gość gość
ty jesteś patalogia nie twoja rodzina, nie odbierają bo wiedzą ze chcesz od nich pieniądze, brałaś pożyczke a nie masz z czego spłacić? ja p*****le...

Gość gość
masz p********e i nic nie poradzisz.. jedyne wyjście to znalezienie pracy

Jaki żart jak pracowałam miałamm 1250 zł to całe moje pieniaadze były

Gość gość
moge cie puknąć zaplace za godzine 300zł

Ja nigdy od mojej rodziny nie wzielam nawet złotówki ani nie pożyczałam pieniędzy więc mogli by mi pomóc ale nie chcą więc nie pisz mi że jestem patologia bo sam możesz być w takiej sytuacji

Gość gość
ja uważam że każdy jest kowalem swojego losu, ja skończyłem dobre studia i zarabiam , kolega skończył zwykle technikum ale ma rozum założył firme i zarabia, koleżnaka co nigdy jej sie nic nie chciało nie ma pracy bo i nie ma wykrztałcenia i ogarniete tez nie jest..takie życie

Ja mam wykształcenie więc bez takich tekstów proszę... Wystarczy chwila i nie nie będzie nic...

Gość gość
gardzisz 300 zł-tymi ?

Gość gość
co to znaczy: chwila - i nic???? ktos ci w jeden dzien zaje/bal caly dobytek??? ogolocil cie z kasy, wywalil z mieszkania i jeszcze kazal brac pozyczke??? dobrze ze pod tym mostem gdzie wyladowalas masz przynajmniej darmowego neta :O tylko telefon chowaj bo inni bezdomni moga ci jeszcze to zaje/bac ;) nie wyobrazam sobie jak mozna byc az tak niedo/je/banym zeby po studiach nie miec pracy nawet na kasie w tesco i wyladowac z niczym :O

Nie gardze .. Ale możesz mi dać 300 zł a posprzątam ci dom/ auto a nie za jakis sex

Mam neta bo u znajomej teraz jestem przez pare dni.. A pożyczke wziełam bo wynajmowałam mieszkanie więc musiałam za nie zapłacić. Myslałam że będe mieć prace więc w ratach bym oddała ale mi odsetki naliczyli i tak wyszło.. A chwila wystarczy by się życie zawaliło..

Gość gość
nikt ci kasy tutaj nie da naciagaro. idz do pracy, wszedzie szukaja, w kazdym markecie chocby tymczasowo cie przyjma zwlaszcza w czasie urlopow, gdzie WSZEDZIE ludzi brakuje, mozesz i na poczcie sprobowac). dlugiem nie musisz sie przejmowac bo przeciez nic nie masz. skoro nie masz nawet adresu to co ci zrobia? podadza cie do firmy windykacyjnej albo komornika, na ostatni adres podany, albo z meldunku beda szly pisma, i tyle. nawet jak znajdziesz prace za minimalna to gowno ci zrobia, bo do minimalnej sciaga komornik kase.

A Ty co? Skończyłeś dobre studia i nie masz dziewczyny? To coś z tobą nie tak masz wykształcenie i chcesz posuwać obce osoby? Smieszny jesteś więc nie wypowiadaj się. To może ty mnie zatrudnij z chęcią przyjde na rozmowe kfalifikacyjną...

Wczoraj na w jednej z grup 'praca' jakaś siksa pisała dokładnie to samo co tutaj. Tylko napisała, że wzięła pożyczkę 4000 od jakichś gangsterów i teraz jest winna pół miliona xD Pozostałe słowa, dokładnie takie same. Chyba wiecie co z tym robić.

Ja nie wziełam od gangsterów tylko z chwilówki więc bez takich mi tu... Co wy myślicie? a mało jest osób co mają podobną sytuacje? Jesteście po studiach a macie takie małe móżdzki Masakra jakaś..

Gość gość
no ty masz wielki mozdzek, a do tego dlugi, brak mieszkania i pracy :)

No widzisz przyroda... A ty szukasz babki do posuwania za 300 zł mając taką sytuacje dobrą? Widocznie strzelasz ślepakami :P Nie szpanuj mi tu