Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazylem ze laski dążą do odseparowania swoich facetow od znajomych

Polecane posty

Gość gość

zeby facet stracil kontakt ze swoimi znajomymi, nie spotykal sie z nimi, nie kontaktowal itp. Tylko zeby non stop z nia przebywal. Juz kilka takich przypadkow z najblizszego otoczenia mialem. Po co one to robia?

Gość gość
Pewnie jesteś menelem albo nie masz pracy? Jesteś zlym wplywem.

Gość gość
Tez to zauwazylem, chodzi o omotanie Zeby kolo byl pod totalnym pantoflem Sterowalny i przewidywalny Zeby nie mial jakby co gdzie pojsc W tym czasie one maja setki kolezanek Ale to tez trzeba byc mega p***a zeby tak sie jamochlonowi dac omotac

Gość gość
a co dziwisz sie? mam kolezanke która ma problemy z facetem przez kumpli,wyciagaja go tylko na chlanie,kazdy weekend jedzie na wies i tam siedzi 2 dni,brudny,schlany jak swinia i bez kasy bo stawia.Na szczescie mój mąz nie jest frajerem i dla niego wazna jestem ja i dzieci,i ma jaja żeby odmówic kolegom,i nie jest pantoflem, jezeli wybrał rodzine to sie tego poprostu trzyma,z kolegami nie załozy rodziny,z kolegami nie bedzie siedziłą do konca zycia,bo koledzy sa na chwile.A tacy kumple co wyciagają i mówią ze frajer i pantofel to poprostu zazdroszczą tego że ma kobiete,rodzine,dzieciaki i jest szczesliwy:)

Gość gość
a co autorze nie ma kto stawiać ?,bo kumple wolą swoje panienki,weź sie za robote albo za nauke.

Gość gość
Taki z ciebie oszołom, że nikt nie chce się z toba zadawać?

Gość gość
nie musze "brac sie za nauke i robote" bo juz jestem lekarzem i ciezko codziennie zapieprzam na rezce calymi dniami. A ty jezeli nie masz nic madrego do napisania to lepiej sie wogole nie wypowiadaj

Gość gość
Ja 3 x nie miałam nic przeciwko temu żeby facet miał kumpli i koleżankami, i 3x (tj. 3 facetów) zdradziło mnie z nowo poznanymi koleżankami a kumple przyklasnęli. Następnego też będę separować a za porozmawianie z kimkolwiek płci żeńskiej urządzać dzikie awantury. Wam nie można ufać.

Gość gość
to jesteś bardzo pustym lekarzem:D podaj nazwisko bo nie chciałam bym trafić na Ciebie:)

Gość gość
e bez przesady. nie wszyscy zdradzaja. Ja kiedy mialem swoja to jej nie zdradzalem a z kumplami sie spotykalem non stop

Gość gość
a ty jestes debilem. podaj nazwisko bo niechcialbym cie przyjac.