Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petrowawa33lat

Ale pojechałem matce z dziećmi w autobusie

Polecane posty

Gość Petrowawa33lat

Jadę sobie autobusem zamyślono spoglądając przez okno i nagle ktoś mnie wali brzuchem w ramie i syczy nade mną,kątem oka spostrzegłem to była maciora koło 30 z dwójką bachorów chciała na mnie wymusić ustąpienie,ja to zlałem i stwierdziłem jak chce usiąść to nich to powie. Jechała tak z 8 przystanków cały czas molestując mnie swoim bebzolem i wydychając w moim kierunku cały swój obiad aż w końcu gdy autobus podjeżdżał na mój przystanek spojrzałem na nią ze złośliwym uśmieszki em no i zaczęło się to na co czekałem,krzyknęła na cały autobus " Prze całe miasto muszę jechać z dójką dzieci a chamstwo sobie siedzi i bezczelnie się śmieje" autobus dojechał do przestanku a ja wstałem naplułem na siedzenie powiedziałem "Niech sobie szanowna pani spocznie" i wyszedłem :D J****a maciora chciał mnie wytresować jak psa,jakby powiedziała ze chce usiąść to bym to zrobił a tak to niech w********a.

Gość gość
Dobrze zrobiłeś. Te mateczki powinny się nauczyc kultury. Chca usiasc? Niech poprosza.

Gość gość
ile razy jeszcze założysz ten sam temat, kretynie?

Gość Petrowawa33lat
Chciałem się tylko pochwalić,jestem dumny z siebie uważam to za obywatelską postawę. Dość maciorokracji w środkach komunikacji miejskiej

Gość gość
Kumam pocisnąć walniętej babie ale pluć na siedzenie? Jesteś zjebem przecież ona nie usiądzie a ktoś całkowicie niewinny

Gość Petrowawa33lat
gość dziś A to już zażalenia nie do mnie tylko do tej maciory, to ona sprowokowała sytuacje.

Gość gość
Dobre

Gość gość
Choć jestem młodą to rozumiem. MOZE samochodem jeździć jak autobus nie pasi, tak samo zapłaciłeś jak ona. Myślą że z Dziećmi wszystko im wolno a tu zonk otoczenie się buntuje. Wiedziała co ja czeka robiąc dzieci. Rozumiem jak babka w ciąży wsiadzie albo z maluchem ma ręku kulturalnie się zachowuje ale taka nie popros albo zrobi to kulturalnie. Tylko te damy z zadartą głową roszczenie są a przy tym chamskie

Gość gość
mnie też wiele osób wnerwia, a jakoś nie pluję w ich stronę albo na ich miejsca kiedyś widziałem popluty autobus i mokre siedzenia pier/dolone chamstwo i patola mam nadzieję, że następnym razem ktoś ci np. splunie w ryj, karma lubi wracać

Gość gość
dobrze zrobiłeś, trzeba nauczyć te maciory rozpłodowe kultury

Gość mamciabrajanka
jestescie bez serca :(

Gość gość
Te biedne kobiety po prostu myślą macicą:-PRozum tracą wraz z pierwpsząciążą:-P

Gość gość
Nie no nie wierzę! Co się z wami dzieje ludzie, widzę, że w PL już pozostały wyjątkowe pustaki i buraki. Facet nacharał na siedzenie jak prosiak zwykły, nie ustąpił miejsca kobiecie z dwójką dzieci i jeszcze pajacowato się z tego cieszy, ze jest cebulakiem, który jeździ środkami komunikacji miejskiej, a nie autem jak większość normalnych facetów. Chłopcze jesteś po prostu żałosny i współczuję każdemu kto ma z tobą na co dzień do czynienia, bo w swoich oczach jesteś może wielkim kozakiem, jednak ja sądzę, że bliżej ci do niewychowanego prostackiego du/pka. A wy ludzie zastanówcie się komu wy przyklaskujecie, bo z Polski już taką trzodę robicie, że aż słów brak.

Bezczelna typiara. Rozmnażają się takie jak króliki, swoich instynktów nie mogą powstrzymać i jeszcze im ustępować. Ja bym w bęben przy/je/bał aż by wysrała trupka.

Gość gość
do dziewięćdziesiąt dwa- jesteś patolem, żal mi cię

Gość Petrowawa33lat
gość dziś Ale ja bym ie splunął gdyby ta maciora zachowała szacunek do drugiego człowieka.To jej wina. gość dziś Ja to samo mogę powiedzie o tej nachalnej maciorze,a poza tym gdyby powiedział ze chce usiąść to bym ustąpił.

Gość gość
ale z ciebie cham i buc! Nie ustapiles jej miejsca wiec jestes niewychowany. Przeciez kobietom zawsze trzeba pomagac a tym z dzicmi szczegolnie. No, ale polskie chamy z Warszawki tego nie rozumieja.

Gość gość
nie, to twoja wina, że jesteś prostakiem i prymitywem, a nie jej było trzeba powiedzieć "mogła pani poprosić" czy "trzeba było poprosić" ale nie pluć jak jakiś patol

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa - to tobie ktoś powinien w końcu ten durny łeb zaj/ebać prymitywie, może w końcu zdałbyś tą matmę tępy debilu

Tacy właśnie jak ten babsztyl są patolami. I oni wyciągają ręce jeszcze do opieki społecznej. Wychodzą z założenia że skoro się rozmnożyli jak króliki to się im wszystko należy. Jedyne co im się należy to kop w dupę.

Gość Petrowawa33lat
gość dziś Przecież jakby powiedziała ze chce usiąść to bym ustąpił gość dziś Ale gdybym tak powiedział to by to po niej spłynęło

Gość gość
Mam dwoje dzieci ale jakoś nie czuję się jak rozpłodowa maciora. Masakra...

Gość gość
autorze obys zdechl jak najszybciej bo straszne by bylo gdyby twoje zapolute geny mialy sie rozmnozyc. autorze chcesz zrobic ludzkosci przysluge? to powies sie i nie marnuj tlenu

Gość gość
"Ale gdybym tak powiedział to by to po niej spłynęło" nooo ale jak splunąłeś to na pewno po niej nie spłynęło :D aleś ty durny, po takim czymś na pewno pomyślała sobie, że to jakiś niewychowany prostak i tyle słysząc "niech sobie szanowana pani spocznie" pewnie nawet nie wiedziała o co ci chodzi natomiast po "było trzeba poprosić" od razu zajarzyłaby o co cho

Gość Petrowawa33lat
gość dziś Jesteś bardzo niemiła gość dziś Ale ona wiedział o co chodzi problem polega na tym ze po niej to spływa

Gość gość
ale z ciebie cham i buc! Nie ustapiles jej miejsca wiec jestes niewychowany. Przeciez kobietom zawsze trzeba pomagac a tym z dzicmi szczegolnie. No, ale polskie chamy z Warszawki tego nie rozumieja. x niby z jakiej racji pomagać im trzeba? to ich dzieci, nie autora, niech same sobie kobiety radzą, a jak poradzić sobie nie umieją, to niech tatuś który dzieciaki spłodził pomaga pff

Gość gość
Eh co by nie powiedzieć, ale wiele kobiet z dziećmi jest baaaardzo roszczeniowa. Może gdyby zachowały minimum kultury, ludzie odwdzięczyliby się tym samym. Kiedyś bylam świadkiem scenki - kobieta z dwójką dzieci - jedną ręką trzyma wózek z dzieckiem, w drugiej hulajnogę drugiego (nieco starszego ) dzieciaka i próbuje wysiąść z (uwaga) wysokopodłogowego(!) tramwaju. W dodatku zagapiła się i dopiero w ostatniej chwili zaczęła targać po schodkach wózek. Z trudem sobie poradziła, ale jak inaczej być mogło kiedy się wsiada z wózkiem do tramwaju, który ma schody (widać nie mogła poczekać na niskopodłogowy....) i z wielką pretensją zaczęła krzyczeć do facetów siedzących w tramwaju, że dlaczego jej nie pomogli:/ masakra. Nikogo nie prosiła o pomoc, wpierdzieliła się do niedostosowanego dla swojej sytuacji tramwaju i jeszcze wyżywa się na bogu ducha winnych ludziach :D no tak, przecież faceci powinni biec w popłochu aby pomóc wielkiej damie z dwójką dzieci hihi

Gość gość
Wiesz, na pewno zachowałeś się jak cham. Kupa chama. Co do tego, to nie ma wątpliwości. Pani też nie była w porządku. Nieładnie tak napierać na kogoś, rzucać komentarzami, zamiast po prostu POPROSIĆ o zwolnienie miejsca. Pewnie zobaczyła chłystka i stwierdziła, że to miejsce się jej należy. To , czy byś jej ustąpił czy nie, to już kwestia twojej kultury i empatii.