Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna i moi bliscy

Polecane posty

Gość gość

ma wloski w nosie, wasik i wokół sutkow jest szatynka mimo to ja kocham i mi takie rzeczy nie przeszkadzają ale moja rodzina i kumplee to już inna bajka ciagle cos mowia dokuczają ;/

Gość gość
No jak ma wasik to raczej babo-chlopa masz :D

Gość gość
A skad Twoi znajomi i rodzina wiedza, że ona ma włoski wokół sutków? :classic_cool:

Gość gość
byliśmy raz nad rzeka i ona się przebierala była zaslonieta a kumpel podpatrzyl a w domu wiedza stad ze gadala z moja siostra i się nie potrzebnie wygadala bo cos gadaly o problemach hormonalnych

Gość gość
A czy Twoja dziewczyna w ogole się myje? Bo wygląda na to, że jest strasznie zaniedbana. Takie włosy można bardzo łatwo i szybko usunąć woskiem, później odrastają dużo słabsze, aż w końcu osiąga się pułap, że odrastają bardzo delikatne i niemal niewidoczne 🖐️

Gość gość
nie prawda regularne usuwanie nie powoduje że są słabsze, taki typ urody tylko dziwie sie że ona nic z tym nie robi, ja mam to samo wasik usuwam pincetą gdybym tego nie robiła też by się ze mnie zmieli, pewnie ma hirsutyzm i nadmiar testosteronu a znajomi i rodzina strasznie zacofani dziewczyna powinna włosi usuwać dla własnego komfortu psychicznego

Gość gość
to z myciem i zaniedbaniem nie ma nic wspólnego taka jej uroda jedyne co może to regularnie depilować, ja ma to samo nawet leczenie hormonami nic nie dało

Gość gość
Włosy w nosie ma każdy człowiek, wokół sutków większość kobiet ma, wiadomo, że ciemniejsze są bardziej widoczne. Wąsik można usunąć np.u kosmetyczki. Najważniejsze, że tobie to nie przeszkadza, z dziewczyną możesz pogadać o tym, czy to nie jest skutek tych wspomnianych tu zaburzeń hormonalnych, bo jeśli je ma to powinna to leczyć.

Gość gość
tak myje się ma farbowane wlosy maluje paznokcie ladnie pachnie :) jest ogolnie czytsa i zadbana, tez jej mowilem ze wlosy w nosie ma każdy, żeby włosami wokół sutkow się nie przejmowala bo jest tylko dla mnie :) a z wasikiem kurcze nooo mnie nie przeszkadza kocham jaaa cala :

Gość gość
Boze ile ja bym dala za takiego facetaaa :)