Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika 29

zerwanie i co dalej?

Polecane posty

Gość anika 29

Hej, zerwałam z moim facetem pod wpływem chwili, bardzo tego żałuję. Zrobiłam to bo poszedł sam na dwie imprezy beze mnie, nawet mi o nich nie powiedział a byliśmy ze sobą od 3 lat i z tego 1,5 roku narzeczeństwem. Po tym jak napisałam mu ze to koniec, nie odzywalismy się do siebie 1,5 tygodnia potem on napisał. Przepraszałam go i chciałam się zejść, przeżywałam bez niego horror i myslalam ze on tez, ale nie, on mi napisał że już się przywyczaił do samotnosci, mam odebrać swoje rzeczy od niego i jeszcze się pochwalił że jedzie z rodzicami na wakacje. Bardzo mnie to bolało bo nie sposób przekreślić ten czas który byliśmy ze sobą. Ale nic na siłę. Nie odzywam się już do niego, on jest na tych wakacjach i codziennie do mnie wypisuje smsy, nie wiem co to ma znaczyć. Koniec to chyba koniec. Źle mi gdy się odzywa i mówiłam mu to że ja nie będę w stanie utrzymywać żadnych przyjacielskich kontaktów po zerwaniu. Ale nie wiem czy to do niego nie trafia, czy po prostu odzywa się z nudów????

Gość gość
zalezy mu,tylko szkoda ze cie okłamywał z tymi wyjsciami.

Gość anika 29
Tylko on nie widzi w tym nic złego że poszedł sobie na imprezy sam, beze mnie. I oczywiście wyśmiał mnie że ale znalazłam sobie powód do zerwania. Czy mu zależy? Nie wiem, wątpie. Jak się odzywa to pisze tylko o sobie, o mnie nie pyta

Gość gość
chce wzbudzic jakąs zazdrośc, zainteresowanie,jak mu jest teraz dobrze a ty skoro zerwałas to cierp. Porozmawiajcie jeszcze,napisz mu co myslisz,ze tesknisz

Gość gość
Tak tak, to całkiem możliwe, może tak być. On wie że go kocham i cierpię i bardzo żałuję swojego wybryku. Nie wiem jak mam się teraz w stosunku do niego zachowywać?? On jest na tych wakacjach. Ja w domu, chodzę do pracy. Odpisywać na te jego smsy?

Gość gość
czy koś miał podobnie?

Gość gość
no ale po co zrywałaś, w końcu nie wiesz czy robił coś "nielegalnego" na nich? Skoro mu nie ufasz to czy związek ma sens? Mnie by było pewnie przykro i miałabym focha jak to baba, ale czy to byłby powód do gorzkich słów...

Gość anika 29
No nie własnie nie potrzebnie zrywałam. Bardzo tego żałuję. A on nawet nie zawalczył, nic

Gość anika 29
i nie miałam szansy tego naprawić. Boli cholernie

Gość gość
dałaś mu zielone światło do zerwania, albo wręcz przeciwnie zapaliła mu się tzw. "czerwona lampka", że robisz z igły widły i tyle...

Gość gość
ja mu dałam zielone światło? ale to ja zerwałam, tylko że on juz nie chciał wrócić. A teraz sie odzywa nie wiadomo po co

Gość gość
A co pisze?

Gość gość
no zielone światło w sensie takim, że zerwałaś i może nie chce tego ciągnąć

Gość gość
i odwaliłaś za niego ten krok

Gość gość
Przed wczoraj napisał mi jak się czuję po tym że się rozstajemy. Napisałam że okropnie ale ma się nie przejmować. A on odpisał że on tez zle sie czuje i nie wie czy dobrze zrobił z tym rozstaniem. Wczoraj napisał mi ze jestem kochana. Dzisiaj jak już dojechał z rodzicami na wakacje, pisał że pogoda do niczego bo leje jak z cerba

Gość gość
haaalo