Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młody kotek kicha czy jest chory?

Polecane posty

Gość gość

bidulek jak mu pomóc?

Gość gość
a goowno nas obchodzi twój pier/dolony sierściuch

Gość gość
17:34 Was? Piszesz trolu w imieniu wszystkich? Ciekawe co na to reszta.

Gość gość
Sklej mu nozdrza kropelką. Przestanie kichać na 100%.

Gość gość
natychmiast to do weta, to może być nosówka-śmiertelna dla kotów

Gość gość
odejdź trolu, zgiń przepadnij! A kysz odejdź w swoje złe strony niech cię obezwładni twoja zła energia i pochłonie i wchłonie.Giń trolu.

Gość gość
nosówka wystepuje TYLKO o psów :O jak kicha ten kot? raz czy dwa sobie kicha bo wsadzil nochal w kurz? czy leci mu jakas wydzielina z nosa i (najczesciej) z oczu?

Gość gość
Zamilcz wiedźmo, anegdej Święta Inkwizycja spali Cię na stosie sprawiedliwości a popioły rzuci świnią pod kopyta niechaj wgniotą Ciebie w łajno. Nim się trzy razy słońce spać położy, klątwa się dopełni.

Gość gość
Przed chwilą zrobił się przeciąg i zaczął kichać raz za razem seria 10 -15 kichnięć pzamykałam drzwi przykryłam go i śpi.

Gość gość
Trochę z du/py mu wydzielina leci. Jak kichnie to zaraz ściana ufajdolona kotka srakulcem.

Gość gość
koty nie choruja na nosówke... jesli ktoek kicha to moze miec koci katar-grozna choroba wirusowa, nieleczona moze prowadzic do zejscia. moze miec tez zapalenie gornych drog oddechowych. tak czy siak, sama nic nie poradzisz. idz do weta. dostanie antybiotyk-pewnie synulox lud unidox i cos przeciwzapalnego. pracuje ze zwierzetami i dobrze ci radze, nie lekcewaz, szczegolnie jesli kichaniu towarzyszy wyplyw z nosa, apatia, duzo kot spi

Gość gość
Kot do wczoraj był u ludzi którzy mają klimatyzowane mieszkanie był tam 3 dni dziś jest u nas i kicha to pierwszy dzień nie wiem czy długo śpi bo nie mam porównania, ale kicha i to są serie co jakiś czas czasami 3 a czasami 2 godziny. Pójdę do weterynarza i tak bym poszła bo to mały kotek ale się boję o niego.

Gość gość
jesli ma apetyt i sie bawi to spokojnie, obserwuj go, ale i tak idz do lekarza, trzeba odrobaczyc, odpchilc (nawet jesli byl tylko w domu) umowic sie potem na ewentualne szczepienie. jesli sie martwisz, zmierz mu temperature w odbycie. powyzej 39 to juz niepokojace. jesli kot nie jest zestresowany powinien miec okolo 38,5

Gość gość
tfu pomyliłam się chodziło mi o katar koci

Gość gość
Właśnie mu mierzę tą temperaturę ale nie włożyłam mu do o***tu - nie dam rady poza tym nie mam termometru elektronicznego-i tak im nie ufam Mam rtęciowy, kotek śpi pod kocykiem i między nóżki mu włożyłam ściska go między nogami -blisko o***tu i czekam, zobaczymy co pokaże...

Gość gość
nie bedzie to miarodajny wynik. szczegolnie ze sie grzeje pod kocykiem...ale na zewnatrz ciala temp powinna byc o mniej wiecej 0.5 stopnia nizsza. wiec jesli bedzie w granicach 38 do max 38.5 to ok

Gość gość
ile wyszlo?

Gość gość
szkoda ze autorka zniknela...chcialam pomoc

Gość gość
Moj ma to samo,caly czas kicha i ma wydzieline z nosa i oczu.

Gość gość
Trudno stwierdzić co może mu być, ale jeśli często kicha, to warto na wszelki wypadek wybrać się do weterynarza. Ja zwykle chodzę do http://weterynarz-szczecin.info/ - to naprawdę dobra lecznica.