Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuszetka

Czy macie ochotę ...

Polecane posty

Gość Raficzek
Ja zjadłem galaretkę wiśniową z poziomkami i brzoskwinią w kawałkach:) Dobre na stawy i uzupełnienie glikogenu ^^

Zbereźnik: o tak pieczywko w charlotte, jak dla mnie z pomarańczowa konfitura i kawusia, poezja w gębie :)

Gość gośćMagda
Smaka robicie na wszystko . Głodna się zrobilam ;)

no nie gadaj? :P chodzisz tam czasem? :P kiedys bylismy tam sobie z him, bylo cieplo pelno kwiatow i ta tecza ktora na drugi dzien byla juz spalona... :)

Raficzek chłodna, wiśniowa galaretka na te pogodę ...idealna rzecz lub słodziutki melon x Magdo, nie odmawiaj sobie... Ja tez oddałabym się pokusie, ale jak wspominałam, nic dziś z tych rzeczy nie posiadam

w polsce to nie ma jeszcze takiej kultury jadania na miescie a ze wszystko drogie to i pewnie szybko nie bedzie. natomiast kiedy gdzies wyjezdzam to uwielbiam jadac sniadania w przydroznych knajplach ze stolikami na chodniku z widokiem na ulice... :) na 7.00 do pr a 6.30 herbata na miescie z ciastkiem :) eh... :p

Gość gośćMagda
Do Warszawy mam kawał drogi. Zjadlabym gofra bita śmietaną i na to jagody :-D

Zbereźnik 19.55: podpisuje się pod tym rekami i nogami. 100 % racji. U nas to wszystko raczkuje. Człowiek nie ma nawet czasu pocelebrowac śniadania. Uwielbiam takie poranki w bistro. Niestety, jak dla mnie tylko w czasie wolnym od pracy, a wiec rzadko. X Magdo, Jagódki tak ale z cukrem i ze śmietanka, za goframi nie przepadam. Jeśli już to taki klasyczny z dzemikiem lub pudrem

Gość Raficzek
Ja jeszcze robię sobie naleśniki z serem i ze smietaną posypane cukrem trzcinowym :D

Naleśniki mogą być, pod warunkiem, że ciasto jest cieniutkie. No i niekoniecznie ze śmietaną :)