Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika na obcasach

Moja metamorfoza.

Polecane posty

Witam :) Tak w skrocie: 39 lat , niedoczynnosc tarczycy,epizody depresji,ok 20 kg nadwagi. Zona, mama 3 dzieci. Przez ostatnie 15 lat zaniedbalam sie totalnie! Jedna wielka katastrofa.Pod kazdym wzgledem. Zadnego sportu, zadnego dbania o siebie. Zawsze tylko dla innych. Byc moze to ze zbliza sie magiczna 40stka, sprawilo ze chcialabym znow pczuc sie pieknie, byc atrakcyjna. Wiec biore sie za siebie :) Zapraszam wszystkie Panie w podobnym wieku, ktore postanowily WRESZCIE cos ze soba zrobic!

Gość gość
Najpierw pokaż cycki i krocze szmato

Gość gość
Swietny pomysl. Trzymam kciuki!!! Masz specjalna diete? Co cwiczysz?

Gość gość
Mam 27 lat, ale dziękuję za ten post. To dla mnie taki kopniak, aby już teraz o siebie zadbać, co nie zawsze się chce. Trzymam kciuki za Ciebie!

Dziekuje Wam za kciuki :) Czas leci tak szybko ze nie obejrzysz sie a bedziesz w moim wieku. Ciagle zdaje nam sie ze jest go jeszcze duzo, ze zdazymy,nadrobimy, potem. :) A potem to jest duuuuzo trudniej :)

Przepraszam , ucielam niechcacy posta :) Co do diety, nie jakas specjalna. Liczenie kalorii nie wchodzi w gre, po pierwsze brak czasu na takie zabawy, po drugie przy mojej tarczycy wazniejsze niz kalorie jest pobudzanie metabolizmu (przy niedoczynnosci jest moooocno spowolniony). Poki co, wykluczam chleb,ziemniaki,makarony, ryz,slodycze . Do tego 3 litry wody dziennie( co wcale nie jest takie latwe jak brzmi :) ), no i sport :)