Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytaczka

Czy czytał ktoś z was książkę?

Polecane posty

Gość Czytaczka

-...Mężczyzna od A do Z? Chciałabym poznać opinię na temat tej książki. Co o niej sądzicie? Dopiero rozpoczęłam czytanie.

Gość Czytaczka
Jesteś facetem, tak? Zgadzasz sie z tym, co autor tam wypisuję? Wprawdzie już wcześniej wiedziałam, że faceci są wzrokowcami. Czy to jednak prawda, ze wy faceci lubicie, jak jesteśmy w pewnych sytuacjach infantylne i zachowujemy się, niczym zagubione dziewczynki? Pytam, bo bardzo mnie ciekawi, jak naprawdę myślą faceci

ja tego nie czytalem ale faceci lubia roztaczac opieke nad kobieta i czuc sie potrzebni. to akurat fakt ale chyba bardziej sprawdza sie w zwiazkach niz szybkich akcjach... :P:) edit: to tylko fragment, moze gdzies cala jest, nie chce mi sie tego kupowac...

Gość Czytaczka
Owszem, wiem, że lubicie się nami opiekować ;) Autor jednak dokonał głupiego przykładu na zademonstrowanie takiej infantylności kobiety. Zbereźnik jak poczytasz pierwsze strony tej książki tam będzie taki przykład z udawaniem kotka pijącego mleko...dla mnie wydaje się to durne, kobieta ma zagrać w tym przypadku totalną idiotkę...Zastanawiam się, czy naprawdę na was facetów działają takie zachowania, gdzie kobieta zachowuje się jak idiotka?

Gość Czytaczka
Szkoda, że nie ma takiej osoby, która tą książkę przeczytała w całości...

daj mi linka do kompletnego pdf to za kilka dni mozemy sie umowic na pogadanie o tym. bo chetnie przeczytam ale nie mam ochoty kupowac. natomiast co do zachowania kobiet jak idiotki, to jest pewien poziom, po przekroczeniu ktorego facet nie traktuje jej jako nieporana ale sobie mysli, k***a, alez ona jest glupia... :)

Gość Czytaczka
zbereznik dziś O kurcze, a to niepełna książka jest w tym linku? :/ Myślałam, że udało mi się znaleźć całość, kurczaczek :/// No właśnie o te granice idiotyzmu mi chodziło, w jakich sytuacjach można być głupią,a w jakich wykazać się mądrością?

np jak sie cos zepsuje mozesz wykazac sie nieporadnoscia. ale akcje typu nie umiem (nie chce wymieniac) zrobic tego czy tego zwlaszcza gdy dzwoni sie zeby ktos poratowal bo np net padl to po ktoryms razie czlowiek sie zastanawia co z nia nie tak... ?!

Gość Czytaczka Prawdziwa
Porażka tu nawet z gościa nie można nic napisać, bo się podpinają pode mnie :/