Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie wiem jak mam się pozbyć kompleksów

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory myślałam schudne, wymodeluje cialo, zapuszcze włosy, zadbam o zęby.. i wtedy może wszystkie te kompleksy znikną i przestane się tak idiotycznie bać wychodzić z domu.. Tyle, że to nic nie dało! Schudłam, prawie już mam ciało takie jakie chciałam mieć.. włosy mam prawie do talii, zęby też już prawie okej.. I wcale nie jest lepiej.. Schudłam i teraz czuje się jeszcze bardziej jak mała dziewczynka.. Z wlosami nie wiem co robić..Do tego jeszcze miałam te myślenie "gdybym miała chociaż te 3cm więcej, a gdybym miała 5 to wyglądałabym bardziej jak kobieta".. Bzdura totalna. Widziałam dziewczyny niższe ode mnie. Nawet całkiem sporo i one wciąz wyglądają bardziej kobieco niż ja... Do tego czuję się kompletną idiotką. Chyba do konca życia będe się patrzyła w ziemie idąc po mieście..

Gość gość
Niskie dziewczyny nie wygladaja kobieco... Tak już jest.. Pogodz się z tym....

Gość gość
Widzisz też tak myślałam. Ale widziałam dwie niższe ode mnie i wyglądały super kobieco

Gość gość
zmien myslenie kompleksy sa w glowie - zawsze znajda sie ludzie ladniejsi, madrzejsi, bardziej ustawieni itp powod wiec znajdzie sie zawsze

Gość gość
No co ty nie przejmuj się pierdołami. Ja mam 178 cm i chciała bym być niższa, ale i tak zdrowie jest najważniejsze:)

Gość gość
Ja też mam takie kompleksy ale za nic nie mogę ich wyleczyć bi zwyczajnie w świecie się nie da, jestem niska nie urosne, mam małe piersi i one nie urosna, wszystkie rzeczy przez które mam kompleksy nie da się w żaden sposób zmienić :( I żeby cię pocieszyć to powiem Ci, że mam 158cm wzrostu

Gość prawictwo pospolite 193
kompleksy są potrzebne , bo dzięki nim potrafisz zrozumieć siebie ..