Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce otworzyc biznes jakie studia.

Polecane posty

Gość gość

Cholibka nie wiem na co sie zdecydowac. Marze o wlasnej restauracji w przyszlosci. Ktos pomoze? Czy zarzadzanie mi sie przyda? Kompletnie nie wiem jak prowadzic dzialalnosc. Gotowac potrafie, mowia ze bardzo dobrze. Pracuje w restauracji jako barmanka. Mialam praktyki w hotelach miedzy innymi na kuchni oraz restauracji, od wrzesnia zaczynam prace jako pomoc kuchenna. Wiec male pojecie mam, ale nie wiem jak zarzadzac taka dzialalnoscia. czy lepiej wybrac gastronomie? Moj narzeczony jest kucharzem. A z doswiadczenia wiem, ze czesto osoby peowadzace restauracje nie potrafia gotowac. Wiec co myslicie o zarzadzaniu?

Gość gość
Podbijam

Gość gość
Jeszcze raz

Gość oleńka_dg
Jakieś menedżerskie spróbuj lub zarządzanie. Przydadzą się takie studia, na których poznasz zasady funkcjonowania biznesu, techniki marketingowe - musisz przecież umieć sprzedać swoje usługi i dobrze je zareklamować. Takie studia uczą jak organizować pracę zespołu itd itd :) Polecam Wyższą Szkołę Biznesu w Dąbrowie Górniczej - zarządzanie na naprawdę wysokim poziomie! Z jakiego jesteś miasta? Uczelnia posiada kilka oddziałów w Polsce :)

Gość gość
Jestem z lubina.

Gość gość
A po co Ci studia? Aby restauracja w dobrze funkcjonowała to trzeba mieć dobry zespół: Siostra w sanepidzie Brat w inspekcji pracy Teściowa w ZUS Ojciec w UM Mąż w skarbówce Matka w PUP

Gość gość
Hehe masz racje ;)