Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem dość zdezorientowana. Cykle mam zazwyczaj regularne, miesiączka trwa zazwyczaj 5 dni. Ostatni okres był 18 czerwca. Od tamtego czasu kochałam się z narzeczonym dwa razy, raz w dni płodne z zabezpieczeniem, drugi raz bez zabezpieczenia w dzień niepłodny nie trwało to długo ( narzeczony po dużej ilości alkoholu, cieżko było o jakąkolwiek reakcje :>) w obu przypadkach narzeczony doszedł na zewnątrz, nigdy w środku. W środę tj 15 lipca pojawiło się krwawienie, było dość skąpe trwało 3 dni, ale raczej nie przypominało to plamienia, pojawiła się krew, tak jak podczas normalnego okresu, tyle ze było bardziej skąpe i trwało krócej niż zazwyczaj. Jak myślicie była to miesiączka, czy może plamienie implantacyjne... ? Jak pojawiło się byłam wrecz przekonana, ze to miesiączka bo termin sie zgadzał, powiększone piersi, trądzik, jak zawsze przed okresem. Ale z czasem zaczełam się zastanawiać, czy może jest coś na rzeczy. Jak sądzicie..? Jesli to był okres to co moglo mieć wpłw na to, że takowo wyglądał. Czy może przez te upały okres był mniej obfity ?

Gość gość
Pogooda jak najbardziej może mieć wpływ na miesiączkę. Plamienie implantacyjne w żadnym wypadku nie przypomina miesiączki, nawet skąpej.

Gość gość
Jak się ry/pałąś to zaciążyłaś.Jest lato ci/pa lubi gości.