Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem o co mu chodzi..:(

Polecane posty

Gość gość

Hej.widywalam w moim miescie pewnego faceta ,zawsze patrzylismy na siebie .odrazu mi sie spodobal..nie robilam sobie nadzieji bo mam 24 lata i dziecko a on po 30.. Odszukal mnie po pewnym czasie na portalu pisalismy, spotkalismy sie raz drugi,trzeci.bylismy w galeri na zakupach, na kebabie,spacerze,u niego w domu na herbacie.powiedzial mi ze potrzebuje dojrzalego faceta ,mowil ze fajnie mu sie ze mna gada.po kazdym spotkaniu gadalismy przez tel prawie 2 godz .on dzwonil.pytal czy kocham jeszcze ojca swojego dziecka i wgl. Wczoraj zaprosilam go do siebie mial przyjsc jednak przyjechali do niego goscie .napisal ze nie moze bo nie wypada ich zostawiac przeprosil i ok. Potem jeszcze popisalismy. Dzis rano napisal ze zyczy milego dnia itd i caly dzien juz sie nie odzywa..nie wiem o co mu chodzi .przeciez mogl dzis przyjsc prawda? Spotkalismy sie juz kilka razy a on nic nie zlapal za reke nie pocalowal ..nie dal zadnego znaku ze mu sie podobam..nie wiem juz o co mu chodzi..jak myslicie?

Gość gość
Olej go

Gość gość
A może czekal aż go zaprosisx ,zsproponowslas wczoraj jak odmówił spotkanie ze przelozycie je na dzisiaj. ...

Gość gość
Dlaczego zabawka?

Gość gość
nie wie jakie kontakty masz z ojcem dziecka ,jak t o sie wyjasni, to mozliwe ze sie, to zmieni

Gość gość
Wie bo rozmawialismy juz na ten temat.