Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy porządek świata, Illuminati, NWO

Polecane posty

Gość gość
do wczoraj podaj ten link bo nie wiem co to

Gość gość
las był strzeżony. dwaj dziennikarze wkradli się na teren i nagrywali, robili zdj. jest też kilka wywiadów na ten temat z uczestnikiem rytuału. facet spalił się ze wstydu. jak znajdę film, dam linka.

Gość gośćula
jesli was serio to interesuje to porzućcie onet,interię ,wp i gazete na rzecz portalu wolne media :)

Gość gość
pamietam stare topiki na kafeterii wpisywala sie wtedy taka dziewczyna o nicku Rozia777, tez byly dobre linki, ale wiekszosc zostala usunieta z YT

Gość jedencztery
jebać NWO, jak mi wszczepią ŚWIADOMIE chip pod skórę to sobie rękę upierdolę, byleby w kutangę nie wszczepiali ;-). NWO to nie mit, to fakt.

Gość gość
to jest poważna sprawa :(

Gość martyna 33
Jeżeli chodzi o chipowanie ludzi, to jest to już tylko kwestia kilku lat.

Gość jedencztery
Przecież już chipują, na razie żołnierzy w Izraelu.

Gość gość
Polecam świetną stronę z ciekawostkami politycznymi http://favy.pl

Gość gość
przecież od kilku lat jest wielu już zaczipwoanych durni, którzy dobrowolnie sobie to zrobili. najwięcej oczywiście w stanach, i uk.

Gość gość
to prawdda, całe USA kłamie.

Gość gość
Dobrze,żejest ten temat.Ja interesuję się tymi tematami od pewnego czasu za sprawą jakby przebudzenia duchowego.Polecam wszystkim sprawdzić przepowiednie dla Polski i zobaczyćco takiego się dzieje.Sama myślałam,że dostaję obsesji.Najpierw zaczęłam czytać to co wy,teraz jestem na etapie dochodzenia do wniosku,że ksiądz Natanek nie jest wariatem.Polecam także ksiëdza egzorcystę Michała Olszewskiego.Wszystko w internecie.

Gość gość
Przepowiednie mówią,że dużo ludzi zacznie to wszystko widzieć i ze to są wybrańcy Boga.Zacznie się III wojna a potem przyjdzie Chrystus.W jedną noc ma zginąć 1/3 ludności świata.Poza tym apokalipsa mówi o znakach na niebie/np.o krwawych księżycach,dwa już były trzeci pod koniec września/,trzęśieniach,burzach,o panowaniu szatana,o fałszywych prorokach,a w telewizji pokazywali wczoraj faceta,któremu na polu z nieba pojawili się aniołowie i kazali mu ostrzegać ludzi.

Gość gość
ja też jestem w tym temacie bardzo pogłębiona. to wszystko jest takie dziwne. i też myślałam, że mam obsesję. ale to jest prawdą!

Gość gość
A karty illuminati? Mówią o czymś innym. Ma nadejść antychryst.

Gość gość
Nie rozumiem tylko czemu Bóg-jak w ogóle istnieje , jeszcze do tej pory nie zrobił jakiegoś pogromu tego g****a na świecie-ile jeszcze będzie czekać :O

Gość gość
Jezus pryjdzie zgładzić Antychrysta.

Gość gość
Zainteresowanych tematem Apokalipsy odsylam do bloga Dziecko krolowej pokoju , ten blog i komentarze ktore tworza ten blog to mistrzoswo swiata . A jako lekture obowiazkowa polecam strone paruzja info .pl ktora tlumaczy i publikuje oredzia z Nieba , ktore otrzymuje prorokini CzasowKonca w jakich przyszlo nam zyc .Oredzia sa prawdziwe od Boga, chwytaja za serce i doprowadzaja do lez i gesiej skorki , jest to Kiega Prawdy , ktora byla juz przepowiedziana w ksiedze Daniela a teraz zostala nam odslonieta by wytlumacyc w jakich czasach zyjmy , jest tam wiele proroctw ktore sie juz wypelnuly miedzy innymi abdykacja papieza Benedykta i wybranie papieza ktory jest biblijnym falszywym prorokiem , ktory prowadzi Kosciol i dusze na zatracenie i przygotowuje grunt na pojawienie sie Antychrysta.

Gość gość
To się w głowie nie mieści.

Gość gość
Czytam,czytam...i nareszcie wiem co mi cały czas nie pasowało i dlaczego nie lubię papieża Franciszka/jest dla mnie niespójny/.Przynajmniej wiem,że nie zwariowałam.

Gość gość
a jakie jest wasze zdanie na temat "zamachów" z 11 września?

Gość gość
putin ma opublikowac jakies zdjecia z satelity ale czy to zrobi? pewnie dojdzie do kolejnego porozumienia za hajs

Gość gość
Polecam tez blog Franciszek falszywy prorok.

Gość gość
Ludzie koniecznie zajrzyjcie na strone paruzja info .pl Te oredzia sie juz wypelniaja .