Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zmusić męża do przeprosin?

Polecane posty

Gość gość
znaczy ze masz cos z glowa, jak kazdy fanatyk, i nie wolno ciebie sluchac :( i wspolczuje rodziny i wychowania w masochistycznym sosie ''az do smierci''. autorka powinna jak najszybciej zakonczyc to malzenstwo- po pierwsze dlatego, ze syn przejmie nawyki ojca. do 6 rz ksztaltuje sie osobowosc i jezeli autortka nie odseparuje dziecka od ojca- padalca, wyszykuje kolejnego nieudacznika, z ktorym kiedys bedzie sie meczyc inna kobieta :O

Gość gość
Autorko nie wymawiaj sie tym że nie masz gdzie i za co iść zawsze jakąś pomoc znajdziesz myśl o dziecku a nie o swojej wygodzie

Gość gość
To są dibre wartości w mojej rodzine wszystkie małżenstwa są trwałe.

Gość gość
*dobre

Gość gość
moze, cwiercmozgu z katogrodu, w twojej rodzinie akurat nie ma mezczyzn alkoholikow, hazardzistow, przemocowcow i innych. ale bardziej prawdopodobne jest to, ze kobiety w twojej rodzinie toleruja skandaliczne zachowania, bo mysla jak ty- ze trwalosc malzenstwa jest najwazniejsza wartoscia. a nie jest. nic nie znaczy zakonserwowane g000vno.

Gość gość
Proszę mnie nie obrażać ale jakby mnie kobiet miało sex przed ślubem albo mieszkało z "narzeczonymi" nie byłoby takich kłopotów

Gość gość
o tak, na pewno byloby mniej klopotow- to sex przed slubem sprawil, ze typ sie rozpil lub uzaleznil od gier :D jakze by inaczej. jeszcze jedno... prawda nie obraza!

Gość gość
Mężczyzni są słabi i trzeba im wybaczać a sex przed ślubem upokarza kobietę i wtedy męzvzyzna jej nie szanuje z tego większość problemów

Gość gość
No jednak jestes polmozgiem... trzeba to wybaczac dziecku zrodzonemu z twojej krwi, a nie staremu koniowi! przez takie durne baby jak ty faceci sobie pozwalaja- bo glupia i tak wybaczy. brak szacunku z powodu szybkiego seksu jest nieporownywalnie mniejszy do braku szacunku z powodu wybaczania przez baby pijanstwa, zdrad, nieodpowiedzialnosci, itp. wspolczuje twojej corce, jezeli ja masz :O

Gość gość
Nie mam dziecka jeszcze ale mam męzczyznę który mnie szanuje planujemy ślub

Gość gość
to wbij sobie do malo ogarnietej glowki, ze kobieta nie jest niewolnica malzenstwa i ze malzenstwo to relacja dwustronna. jezeli facet zawodzi, kobieta powinna relacje zakonczyc- nie tylko dla swojego dobra, ale tez dla dzieci- przekazywanie patologicznego wzorca meskosci jest ogromnym bledem, ktory msci sie w zyciu doroslym. a facet nie jest slaba, bezradna istotka, ktorej nalezy wybaczac, tylko rownorzednym partnerem, od ktorego nalezy wymagac co najmniej tyle, ile od siebie. i szanowac siebie przede wszystkim.

Gość gość
Ja sexu przed ślubm nie mam na wyjazdach nie spię z nim w jednym pokoju jak się żle zachowa to nie całuje go nawet w policzek wiec mnie szanuje i błedu nie popełni. A autorka może teraz sobie w brodę pluć że pozwoliła mu si wziąć i brać gdy on chciał. Proponuje się modlić

Gość gość
Moj maz trz gral ale kiedys spakowalam mu komputer do torby i powiedzialam zeby gral u swojej mamy. Komptera nie zlozyl przez miesiac. Minelo juz sporo czasu gra faktycznie ale nie tyle co wtedy nie zaniedbuje swoich obowiazkow. Ja czytam on gra każdy ma swoje zajecie. Oczywiscie to wszystko jak maly juz spi.