Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie sa podli

Polecane posty

Gość gość

Slyszalam o takich ludziach. O zatwardzialych sercach. Jednak nie wierzylam, ze tak sie dzieje w rzeczywistosci. Malo tego kochalam takiego czlowieka. Moje delikatne serce zostalo po prostu zdeptane. Czuje sie we wnetrznie zmiazdzona. Mam nadzieje, ze jednak mimo to uda mi sie zachowac wrazliwosc i pozostac dobrym czlowiekiem. Przykre to strasznie, ze czlowiek potrafi tak strasznie ranic i przejsc z tym do porzadku dziennego.

Gość gość
Dopiero teraz to do ciebie dotarlo?ludzie byli ,sa o beda podli,z ta tylko roznica ze jedni z wyboru a drudzy tak zostali wychowani poniewaz dzieci nie sa podle to rodzice i otoczenie w jakim przebywa wpajaja mu zle i podle nawyki.

Gość gość
NIE WSZYSCY.

Gość gość
wychowanie to jedno,drugie to skrajny imbecylizm,jak mozna nie widziec swojego glupiego postepowania,nie zweryfikowac go kiedy wychodzi sie z nastoletniego okresu?

Gość gość
No wlasnie o tym mowie,jesli mlody czlowiek ma wpojone zle nawyki od dzieciaka to dla niego to jest normalne a dla takiego to ty bedziesz nienormalna poniewaz dla takiego wrazliwosc to pojecie abstrakcyjne i niestety takich ludzi trzeba unikac bo napewno w zaden sposob nie da sie ich zmienic.