Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wasze dzieci tolerują arbuz ?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka jakiś czas temu zjadła troszkę arbuza i wypiła trochę soku z niego i było ok, wczoraj dałam jej więcej arbuza i od pobudki rano ma biegunkę. Wczoraj jadła normalnie ale tylko arbuz pojawił się jako "nowość" bo dopiero drugi raz go jadła. Jak u Waszych dzieci wyglądało wprowadzanie arbuza do menu ?

Gość gość
normalnie biegunka może nie od arbuza, a może i od

Gość gość
Pierwszy raz słyszę żeby dziecko źle tolerowało arbuza.

Gość gość
Od czego ?

Gość gość
tolerują ARBUZA, wieśniaro!

Gość gość
Poczytaj w necie. ....jak inne mamy piszą ze arbuz wywołał biegunkę a nie gadaj ze pierwszy raz słyszysz U nas było to samo, jak karmiłam dziecko i jadłam arbuza dziecko miało biegunkę a jak wprowadzalam u dziecka do menu to tez przeczyscil Niektórym nie służy arbuz, możesz zrobić prowokacje za np 2 tygodnie to się przekonasz czy to od arbuza a nie wierzyć innym niedouczonym namuśkom

Gość gość
Gościu 10:05 pisałaś kiedyś z tel krety nko Ale chyba nie mnie często przeskakuje na słowo jakie nie chce wpisać :-) z wiochy (pisząc to wskoczylo mi z Włoch) jesteś czy co ze takich słów używasz

Gość gość
ja wprowadziłam arbuza chyba dość wcześnie, bo ok 8 miesiąca, jak jadłam mała mało nie wyskoczyła z fotelika, dałam jej spróbować i zachwycona,z kupkami nie było potem problemu,ale dla mnie to sposób na przemycenie jej wody, bo w ogóle nie chce pić. Najlepiej sprawdź za jakiś czas,albo zapytaj pediatry.

Gość gość
Moja roczna córka uwielbia arbuza :) Nic jej po nim nie jest.