Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCzarna1989

niespodzianka dla męża

Polecane posty

Gość gość
Na Twoim miejsciu zapytałabym tarocistki, jaka niespodzianka uszczesliwiałaby go. Mnie podpowiada Sofii. Napisz do niej. tarocistkasofii@wp.pl

Gość szakuł 81
Mała pomysł z filmem tez ciekawy , ale musiałabyś sprawdzić co to za film i czy dasz radę wszystko zrobic co w nim pokażą ;)

ważne , że jesteś otwarta na takie rzeczy i myślisz o takich niespodziankach. Daj znać jaki film wybierzesz ;)

Szkoda fajnie by było wiedzieć co wybrałaś, ale szanuję decyzję i mam nadzieję , że będzie super.

Gość _amfc_
O ja prdl od siedzenia w biurze rozum się traci czy co? Nie wiesz co wymyśleć dla męża i całej kafeterii musisz pytać? Żenujące to nieco bo skąd my mamy znać upodobania męża itp itd. Ktoś napisał prawdę zerżnij męża wibratorem, prześpij się z innym lub z gołą doopą po ulicy pobiegaj. Zaskoczenie gwarantowane

_amfc_ - jeśli nie masz nic do powiedzenia - nie zabieraj głosu - proste :) Nie interesuje mnie opinia starej sfrustrowanej kobiety po menopałzie :)

Frustratko w dodatku niezbyt lotna umysłowo to jest forum publiczne i mogę tu pisać co chcę kiedy chcę i jak chcę i nikt mi nie zabroni. Do menopauzy też mam jakieś dwadzieścia kilka lat więc się nie martw. Za to ty podnieś samoocenę skoro musisz podnietę łapać od trzępaków . Istna masakra

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

_amfc_ - no właśnie jak zauważyłaś jest to forum PUBLICZNE więc mogę sobie zakładać tematy jakie chce i nic Ci do tego :) o moją samoocenę się nie martw :) nie muszę jej podnosić :) ogólnie szukałam jakichś ciekawych pomysłów - nie ma w tym chyba nic złego ode tego jest forum . I na tym ucinam tą rozmowę bo szkoda Twojego i mojego czasu :) P.S Może znajdź sobie faceta to nie będziesz taką zołzą :)

A skąd wiesz że faceta nie mam? Jestem zołzą z natury i dobrze mi z tym. Tak jak ty zakładasz temat tak ja mam prawo napisać co o tym myślę. Plus że mam odwagę na niebiesko pisać a nie jak niektórzy taplać się w pomarańczy .

Dobra nie wnikam :) Ty się wypowiedziałaś , ja się wypowiedziałam i tyle. Ale nie rozumiem takich ludzi jak Ty . Jak nie mam nic ciekawego do dodania to po prostu omijam temat - takie proste a dla niektórych tak niezrozumiałe :)

Mała ważne , że ktoś poddał Ci pomysł i może z niego skorzystasz , czyli cel osiągnięty.

Dla ciebie to nieciekawe a dla mnie bardzo . Wypowiadam się również tam gdzie coś jest kontrowersyjne dla mnie. Zresztą lubię podnosić innym ciśnienie

_amfc_ - no w to nie wątpię :) ale niestety nie udało Ci się :P nie podniosłaś mi ciśnienia :) raczej poprawiłaś mi humor :)

No i alleluja w takim razie . Wszyscy są zadowoleni i karuzela dalej się kręci .

Mała to czeka Cię jeszcze poszukiwania filmu na taki wieczór, będziesz szukała w domu czy możesz w pracy??

Gość gość
Mala Czarna, a jestes pewna, ze maz po tej "zdradzie" bedzie cie chcial dotknac? Jeszcze 3 dni temu zalilas sie, ze on cie nie chce...

czytaj ze zrozumieniem :) chyba napisałam że nie spałam z nikim :) a po drugie napisałam również że już się dogadaliśmy :)

Gość gość
taaa, napisalas, ze wrocil do ciebie (jakiz on laskawy, cala ciaze mial cie w doopie, pewnie posuwal inne panienki i po roku do ciebie wrocil) i dobrze bylo 2 tyg, a od 2 tyg doopa, placzesz ze nie wytrzymasz bez uczucia.

owszem, ale napisałam również że już jesteśmy po rozmowie i wszystko sobie wyjaśniliśmy :) więc się nie czepiaj . Z mojej strony koniec dyskusji. Zaloguj się na normalnego nicka to wtedy prowadź takie dyskusje.

Gość gość
Teraz rozumiem ten watek - poprostu chcesz faceta zatrzymac seksem. chociaz jesli cie nie kocha, to pewnie poroocha i jak trafi sie okazje to od ciebie ucieknie. Nie ludz sie.

Gość gość
Mogę tylko na własnym przykładzie. Kiedyś Jej powiedziałem, że jestem wzrokowcem, jak większość facetów. Nawet moja nauka przed egzaminami polegała na przepisywaniu materiału z podręcznika. Potem to wyrzucałem. No to Ona mi dała Wrażenia Wzrokowe takie, że serce mogło stanąć. Mamy możliwość podłączenia kamery do TV i oglądania na bieżąco. Położyła się, kazała klęknąć nad swoją głową i powiedziała: jak będziesz tuż przed, powiedz już! W TV widziałem, jak mnie do tego "już" buźką przybliża, a gdy je powiedziałem, powiedziała: wyjmij! Przez chwilę, z otwartą szeroko buzią masowała. Gdy zacząłem wytryskiwać, wysunęła języczek i trzymając penisa rączką, jak strażak sikawkę, skierowała strumień na czubek swojego języczka. WIDZIAŁEM spermę spływającą po języczku do buzi, napełniającą ją. W końcu małymi łyczkami zaczęła ją połykać. Żeby to trwało dłużej, abym się TYM widokiem nasycił.