Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie mamy pomóżcie mam dylmat z urządzeniem salonu!u

Polecane posty

Gość gość

Salon w domu. 40m2 z kuchnią w kształcie prostokąta. U wielbiam biel i szarości. I taki będzie dół domu gdzie znajduje sie salon z kuchnią przedpokój łazienka i pokoj dziecka. W przedpokoju chciałam 2 szafki hemnes takie płytkie na buty białe bejcowane lustro oświetlenie plus panel ścienny do powieszenia ubrań .Przechodząc dalej znów komoda hemnes tylko wyższa a węższa.Z korytarza widać pokój dziecka białe meble system stuva lub hemnes (jeszcze do koca nie zdecydowałam,plus turkus i blady róż(dadatki i farby już są). Podłoga to szary jaśniutki panel ala deska białe okna od srodka i białe drzwi oraz listwy. idziemy przedpokojem mijamy pokój dziecka obok łazienke która ma białe płytki w połysku oraz szary i w kolorze fuksji lacobel plus białe meble w połysku (drzwi białe)mijamy łazienke po drugiej stronie jasne białe schody marmurowe obłożone drewnem bejcowanym i idziemy do pokoju w salonie z kuchnią mamy po lewej kanape jasno szarą plus przybrudzony biały (taka tkanina nie widac brudu:P)) białą szafe pax z lustrami lub w bialym błyszczącym komode hemnes i szafke pod i nad rtv hemnes. plus regał na książki. Po drugiej stronie kuchnia metod w białym połysku srebną lodówką lub czarną o jeszcze nie wiem i czarnymi sprzetami. I teraz pytanie czy jesli kuchnia jest w połysku to te meble hemnes pobejcowane na biało nie bedą się gryzły z tym połyskiem?? Chciałam ac gałki z inoxu poprostu dokupić nowe. Czy lepiej zrobic zamiastego systemu hemnes system besta (on jest w połysku). Jaki stół i krzesła??Będą stały między kuchnią a cześcią salonową. dadatki planuje np. w turkusie szarym i bladym różu. Albo turkus biel szary i czarny.Napewno bedzie jeden lub dla wielkie stojące kwiaty drzewka bonsai albo takie duże z korzeniem w warkocz.

Gość gość
I nie odrazajcie mi mebli z ikei bo cena do jakości najbardziej proporcjonlna. Zadne brw forte czy bodzio.A na całkiem lite drewno mnie nie stac. Mam jeszcze 80 tysięcy i musi starczyć.

Gość gość
upup

Gość gość
wg mnie nie będzie się gryzł mat z połyskiem, ale przeraża mnie ta ilość bieli u Ciebie, nie dlatego że brzydka, ale jak Ty to będziesz sprzątać :-), łazienkę mam biało- szarą, z przewagą białego, po remoncie będzie szaro-szara, bo mam dosyć tych cholernych białych fug, które żółkną, z czasem każdy biały żółknie i w dodatku np.na podłodze widać każdy włos po latach sprzątania, stawiam teraz bardziej nie na to, co mi się podoba, tylko na to co bardziej praktyczne (u nas dzieci w pokojach mają duże szafy pax i na razie (ze 3 lata użytkowane) nic się z nimi nie dzieje)

Gość gość
Hej. Tu autorka. Fugi maz wezmie jakies co nie zolkna I nie czysto biale. Podlogi nie beda biale tylko szare. plytki matowe w lazience na podlodze tez nie biale a lekko szarawe taki bialoszary mat. I w salonie sciany szare jasne plus biale u szare ciemniejsze ciut. Nie bedzie zle:P

Gość daggaa
jak będziesz szukac oświetlenia dobrego to zajrzyć na iluminacja24, rewelacyjne mają produkty, ostatnio kupiłam 2 lampy do salony i wyglądają bardzo dobrze, to chyba mój najlepszy zakup w tym roku. http://iluminacja24.pl/podlogowe-nowoczesne,188.html

Witaj masz bardzo fajny pomysł na urządzenie wszystkiego. Całość na pewno będzie wyglądała elegancko i w swoim rodzaju. Widać,że to Twój własny pomysł. Jeśli chodzi o oświetlenie to polecam Ci zajrzeć na stronę http://www.e-klosz.pl/ Może znajdziesz coś odpowiedniego do Twojego pomysłu. Powodzenia.